powered by www.bluechip.hu

Bemutatkozik a Zalman Z9 Neo Plus

by Attila
2017. February 03. 09:52
Címkék: zalman
zalman-z9-neo-plus-banner

A mai modern számítógépházaknál a tágas belső és az igényes külső sokszor a megfelelő hűtés rovására megy. A Zalman Z9 Neo Plus esetében azonban erről szó sem lehet, hiszen a gyártó legújabb háza tágas belsőt, hatékony hűtést és szemkápráztató látványt kínál.

A Z9 Neo Plus a modern és látványos külső mellett a hűtési teljesítményt is új szintre emeli. A csomagban öt 120 mm-es ventilátor (három kék LED világítással) kapott helyet, a tápegység pedig egy olyan panel mellett helyezkedik el - a ház alján -, mely könnyen elvezeti a hőt. A jobb légáramlás vagy a vízhűtés érdekében a felhasználók a felső panelt is le tudják választani.

zalman-z9-neo-plus-pccase-fans

A csendes gyilkos

A hatékonyabb hűtés sokszor több zajjal is jár. A Z9 Neo Plus esetében azonban a ház előlapjának belső része egy speciális zajszűrő réteget is kapott, mely már több Zalman háznál is bizonyított. Az I/O panel a ház felső részén helyezkedik el, hogy könnyen el lehessen érni. A csatlakozásokat tekintve két USB 3.0 és két USB 2.0 port, mikrofon és fejhallgató csatlakozó, valamint be/ki kapcsoló és újraindító gombot találunk ezen a részen.

zalman-z9-neo-plus-pccase-front

Tágas tér

A számítógépházban szinte minden konfiguráció nagyon kényelmesen elfér, úgy lett kialakítva, hogy a jövőre is gondoltak, hiszen egy ház hosszú távú befektetés. Legyen szó akár 440 mm magas alaplapról, 400 mm széles grafikus kártyáról vagy vízhűtésről. A merevlemezeket és SSD meghajtókat mindenféle szerszám nélkül, néhány mozdulattal behelyezhetjük.

zalman-z9-neo-plus-pccase-hdds

Gyönyörködj a belsőben

A számítógépes hardverek egyre kifinomultabbak és a LED világítással a szoba díszévé is válhat egy-egy ház, ezért a Zalman Z9 Neo Plus átlátszó oldallapot is kapott, hogy mindig gyönyörködhessünk kedvencünkben. Annak érdekében, hogy a por ne zavarhassa meg a látványt, több ponton is porszűrőket kapott a ház.

A Zalman Z9 Neo Plus ház feltehetően 30 000 Ft környéki áron lesz megvásárolható 2017 tavaszától.

zalman-z9-neo-plus-pccase