powered by www.bluechip.hu

Idén biztosan érkezik a GoPro HERO6 akciókamera

by Péter
2017. February 07. 12:03
Címkék: akciókamera, gopro, a
Az első GoPro akciókamerák szó szerint berobbantak az addig igencsak szürke és rétegtermékeket kínáló piacra, hatalmas lendületükkel és modern marketing kampányaikkal pedig hamar elérték az átlagfelhasználókat, és óriási piacot nyitottak meg. Az akciókamerákat emlegetve továbbra is a GoPro a legnagyobb név és a piaci etalon, de az elmúlt néhány évben több rivális is komolyan feljött rájuk.

gopro-hero5-product-image

A tavaly bemutatott GoPro HERO5 és HERO5 Session modellek számos olyan frissítést hoztak magukkal, amelyekre a felhasználók már rég vágytak, többen pedig azt gondolhatták, hogy a drónfiaskó után 2017-ben inkább a repülő szerkezetekre koncentrálnak majd. A 2016-ra kitűzött számokat azonban nem sikerült teljesíteniük - közel 30 millióval maradtak el a Hero5-ös eladások a várakozásoktól -, de a vállalat vezetői ennek ellenére továbbra is előre tekintenek.

Nick Woodman, a GoPro vezetője maga árulta el nemrég, hogy 2017-ben új kamerákkal és jó néhány kiegészítővel lépnek majd piacra, ezek közül pedig egy biztosan a GoPro HERO6 lesz. Részleteket sajnos még nem tudni az érkező palettáról, de addig sem panaszkodhatunk, hiszen a HERO5 is egy minden igényt kielégítő, remek készülék.