powered by www.bluechip.hu

Nemzetközi siker, Design díjat nyert a HyperX Cloud Stinger

by Gergő
2017. February 24. 14:01
A gamer headset a rangos iF DESIGN AWARD 2017-es formatervezési díját vitte haza.

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy Cloud Stinger gamer fülhallgatója lett a világhírű formatervezési verseny, az iF DESIGN AWARD egyik idei nyertese. A legjobb designért járó díjért 59 országból több mint 5500 nevezés érkezett, ám a headset kategóriában indított nemzetközi díjat végül a HyperX Cloud Stinger vívta ki az 58 független szakértőből álló zsűri szavazata alapján. A termék az elismerést a kényelem, a hangminőség és a formatervezés terén nyújtott kiváló teljesítményéért érdemelte ki.

A HxperX védjegyének számító memóriahabjával és 50 mm-es irányított hangszóróival a HyperX Cloud Stinger kényelmes és kiemelkedő minőségű hangélményt nyújt elérhető áron, használatával az alkalmi játékosok is profinak érezhetik magukat. A HyperX gamer fülhallgatók a játékosok körében is népszerűek, ugyanis a vállalat több mint kétmillió, videojátékokhoz készült mikrofonos fejhallgatót értékesített az elmúlt három évben.

hyperx cloud stinger gamer headset

„Olyan headsetet szerettünk volna készíteni, amelyet minden játékos megengedhet magának, és emellett bármilyen platformon használható. A tervezés során az alapvető elemeket helyeztük a középpontba, így a HyperX védjegyének számító kényelmes használatot, a lenyűgöző hangzást, valamint a felhasználóbarát egyszerűséget, mindezt megfizethető áron. A Cloud Stingerrel éppen ezt sikerült megvalósítanunk” – mondta Edward Baily, a HyperX EMEA-térségének (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) üzletfejlesztési menedzsere.

hyperx cloud stringer if design award

Az iF DESIGN AWARD formatervezési díjról

A formatervezés legjobbjait elismerő iF DESIGN AWARD eseményt 1953 óta rendezi meg minden évben Németország legrégebbi független tervezői szövetsége, a hannoveri székhelyű iF International Forum Design GmbH. Az iF címke világszerte a kiváló tervezési szolgáltatások garanciája, az iF DESIGN AWARD pedig a világ egyik legfontosabb díja a formatervezés terén. A pályaműveket a következő kategóriákban díjazzák: termék, csomagolás, kommunikáció- és szolgáltatás design, építészet és belsőépítészet, szakmai tervek.