powered by www.bluechip.hu

Megérkezett az MSI Z270 MPower Gaming Titanium

by Péter
2017. March 20. 10:58
Az alaplapok piacán mostanság az AMD új, AM4-es platformjára épülő újdonságok kapják a nagyobb figyelmet, azonban az Intel jelenlegi megoldásai továbbra is nagyon kelendőek és bizony a legfelsőbb szegmensben még mindig van igény új megoldásokra. Pláne akkor, ha az újdonság olyan gyönyörű, mint a nemrég piacra kerülő MSI Z270 MPower Gaming Titanium.

msi z270 mpowering gaming titanium
A Titanium széria legújabb tagját azok számára készítette a gyártó, akik kimagasló teljesítményre és biztonságra vágynak, miközben igénylik a remek hangminőséget és a virtuális valósággal is kacsintgatnak. Az Audio Boost 4 PRO technológia 2db HD audio processzort és erősítőt tartalmaz, miközben a csatlakozások kapcsán az előlapi USB Gen2 Type-C lehet nagyon hasznos kiegészítő.

msi z270 mpowering gaming titanium

A tárhely kapcsán akár 3db helytakarékos és villámgyors M.2-es SSD-t is használhatunk, melyek dedikált hűtést is kaptak. Hátul a "VR Ready" USB csatlakozásokra figyelhetünk fel, melyek tiszta és erős jelet továbbítanak a kiváló játékélmény érdekében, a "VR Boost" pedig lehetővé teszi, hogy egy gombnyomásra a legjobbakat hozzuk ki a hardverekből.

Az ATX méretű újdonság az Intel Z270-es chipkészletére épül vagyis a Kaby Lake/Skylake (LGA 1151) processzorokat és a DDR4-es memóriamodulokat támogatja. A titán hátlappal és különleges festéssel rendelkező újdonság a bejelentés után nem sokkal már a Bluechip kínálatában is elérhető 3 év garanciával.