powered by www.bluechip.hu

Folyadékhűtéses GTX 1080 Ti érkezik az MSI műhelyéből

by Péter
2017. April 05. 13:54
Címkék: geforce, msi, corsair, nvidia, vga
A grafikus kártyák piacán a felsőbb szegmensben legutóbb az NVIDIA frissített, méghozzá a bivalyerős GTX 1080 Ti bemutatásával, melyre azóta a partnerek már számos kártyák építettek. Az MSI kínálatában is hamar felbukkant ez a modell, természetesen a Gaming szériát képviselve, ám nemrég egy érdekes variációval álltak elő.



Bemutatkozott ugyanis az MSI GeForce GTX 1080 Ti Sea Hawk Gaming, melynek elkészítésében a Corsair is segédkezett. Az amerikai óriás a kártya folyadékhűtésének megtervezésében és kivitelezésében segédkezett, mely egyben az újdonság legnagyobb különlegessége is. Az all in one megoldás egy 12 centiméteres ventilátorban végződik és lehetővé teszi, hogy gyárilag emelt órajelek mellett is halkabban, alacsonyabb hőfokon működjön a kártya.



Az 1493 MHz-es alap órajelhez 1607 MHz-es GPU Boost érték tartozik, míg a 11GB GDDR5X memória 11016 MHz-en zakatol. Képet három DisplayPort 1.4, egy HDMI 2.0 és egy DVI csatlakozón keresztül nyerhetünk ki a kártyából, melynek megjelenési dátuma és ára még nem ismert.