powered by www.bluechip.hu

Új kalandok a Hearthstone világában - Journey to Un’Goro

by Gergő
2017. April 06. 16:30


A Blizzard legújabb Hearthstone kiegészítője az Un’Goro kráterbe repít el minket. A WOW játékosok még biztosan emlékeznek a kráter egyedi hangulatára, illetve az ott élő dinoszauruszokra, melyek igyekeztek megkeseríteni a kalandozók életét. A kiegészítő az amerikai régióban április 6-án fog megjelenni és egy nappal később április 7-én az európai, illetve az ázsiai játékosok is belevethetik magukat az új lapok nyújtotta kalandokba. 

Rengeteg újdonságot kapunk Un’Goro érkezésével. Elementálok formájában új faj érkezik, illetve néhány régebbi kártya is megkapja ezt a titulust, mint például Al’Akir the Windlord. Emellett új Quest típusú kártyák is érkeznek, a Legendary Spellek. Lényegében csak egy használható ezekből a pakliban és mindig a kezdő kezedben lesznek. Új kulcsszavunk is lesz, az Adapt. Úgy fog működni, mint a Discover mechanizmus, vagyis 3 lapból választhatsz 1-et (összesen 10 féle variáció lesz, amiből hármat ajánl fel a játék) és azt az egyik lényedhez adhatod. Poisonous kulcsszónál új leírás készült: „elpusztít bármely lényt, amit ez a lény megsebez”. Ezt a régi kártyák is megkapják, mint a Pit Snake, Emperor Cobra és Maexxna. 


135 új kártya található a kiegészítőben, és minden kaszt kap egy Legendary spellt illetve egy Legendary lényt is. Az előrendelés április 5-ig zajlott 49,99 USD-ért, amiért 50 kártyacsomagot és egy egyedi hátlapot is kaptunk. A kiegészítő lapjainak listáját ITT meg tudjátok nézni.

További információkat a kiegészítőről a Blizzard oldalán találtok.