powered by www.bluechip.hu

Pörgesd fel a játékod a HyperX Pulsefire FPS egérrel!

A RedDot Design díjat nyert egér a HyperX első modellje a portfóliójában

by Gergő
2017. April 27. 09:34
Címkék: hyperx, egér

kingstone hyperx pulsefire gaming mouse banner

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette a HyperX TM Pulsefire FPS egeret, mely precíz és megbízható teljesítményével egészíti ki a vállalat játékosoknak készült termékportfólióját. A HyperX első egerét a gyártó legjobb mérnökei tervezték professzionális játékosok visszajelzései alapján, ezért is nyerhette el a rangos RedDot Design Award 2017-es díját a formatervezés minőségéért és a kivitelezésért.

kingstone hyperx pulsefire gaming mouse

Az egér lenyűgöző pontosságú PixArt 3310 érzékelővel biztosítja a pontos nyomkövetést, hogy megfeleljen a professzionális FPS-, és hobbi játékosok minden igényének. Érzékenysége gombnyomással állítható 4 előre beállított szint között, amelyek lefedik a játékosok körében legnépszerűbbnek számító 400–3200-as DPI-tartományt. A gyors válaszidőt a 20 millió kattintást is elbíró Omron kapcsolók, a kényelmet pedig az egér ergonomikus kialakítása garantálják, amely tenyeres és karmos fogáshoz egyaránt ideális. Mindössze 95 grammos tömegével és optimális súlyelosztásával az egérrel gyors mozdulatokat lehet végezni, a csúszásmentes oldalsó felület pedig segít megtartani a biztos fogást. A HyperX Pulsefire FPS 6 strapabíró gombja remek tapintható visszajelzést nyújt minden kattintásnál, az igazán sima csúszásról pedig a szövettel borított kábel és nagyméretű talpak gondoskodnak.

kingstone hyperx pulsefire gaming mouse

 „A HyperX kiváló partnerünk már 5 éve, és nagyon örülünk, hogy az új Pulsefire FPS egérrel játszhatunk. Teljesítménye megfelel minden elvárásunknak, és kényelmes kialakításának köszönhetően egyaránt jól használható az órákon át tartó gyakorláshoz és a versenyeken is” – mondta Ioann „Edward” Sukhariev, a NAVI CSGO esport csapat tagja.

kingstone hyperx pulsefire gaming mouse


Műszaki jellemezők:

Ergonomikus

Jobbkezes

Érzékelő

PixArt PMW3310

Felbontás

400/800/1600/3200 DPI

Sebesség

130 ips

Gyorsulás

30 g

Gombok

6

Bal / jobb kapcsolók

Omron

Bal / jobb élettartam

20 millió kattintás

Egyszínű háttérvilágítás

Piros

Csatlakozó típusa

USB 2.0

Frissítési frekvencia

1000 Hz

USB-adatformátum

16 bit/tengely

Dinamikus súrlódási együttható

0,16 µ1

Statikus súrlódási együttható

0,21 µ1

Kábel típusa

Szövettel bevont

Tömeg (kábel nélkül)

95 g

Tömeg (kábellel)

120 g

Kábel hossza

1,8 m

Méretek

Hossz: 127,54 mm
Magasság: 41,91 mm
Szélesség: 71,07 mm