powered by www.bluechip.hu

Bemutatkozik a Razer Lancehead vezeték nélküli gamer egér

by Péter
2017. April 27. 18:08
Címkék: gamer, egér, razer
razer lancehead gaming mouse banner

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája nemrég bejelentette a világ legmegbízhatóbb, verseny-minőségű, vezeték nélküli gamer egerét, a Razer Lancehead-et. A Razer legújabb egere a Razer szabadalmaztatott “Adaptive Frequency Technology” (AFT) technológiával, a világ legpontosabb lézeres érzékelőjével, hibrid on-board és felhő memóriával rendelkezik - vadonatúj, kétkezes kialakításban.

razer lancehead gaming mouse

A Razer fejlett AFT vezeték nélküli technológiája biztosítja az iparág legjobb átviteli stabilitását: nem csak az egér és a felhasználó rendszere közötti tökéletes adatszinkronizáció révén, de azáltal is, hogy mindig a legerősebb, interferencia-mentes frekvenciákhoz csatlakozik a 2,4 GHz-es sávon belül, és szükség esetén adaptívan váltogat ezek között. Az eredmény egy olyan késleltetés mentes adatátvitel a Razer Lancehead és a PC között, amely felülmúl minden más, vezeték nélküli gamer egeret.

A Razer Lancehead 5G lézeres szenzora valódi 16.000 DPI-s érzékenységet, 210 hüvelyk per másodperces (IPS) követést, valamint 50 G-s gyorsulást nyújt. Ahol a sebesség és a pontosság jelenti a győzelem és a vereség közötti különbséget, a Razer Lancehead a játékosokat egyértelmű előnybe hozza.

razer lancehead gaming mouse
A Razer Lancehead emellett az első Razer eszköz, amely a hamarosan megjelenő Razer Synapse Pro (Beta) programot használja. A teljeskörű Razer Synapse funkcionalitás mellett a Razer Lancehead tulajdonosai exkluzív meghívásban részesülnek, hogy részt vegyenek a Razer Synapse Pro bétájában. A vadonatúj Razer Synapse Pro (Beta) egységesített konfigurátorával az egérbeállítások közvetlenül az egérre, valamint a felhőbe is menthetőek, az új hibrid on-board és cloud memóriafunkciónak köszönhetően. A játékos hozzáférhet profiljához, és a Razer Lanceheadjét – bármelyik számítógépen - pontosan olyan beállításokkal használhatja, mint legutóbb, akkor is, ha nem áll rendelkezésre internetkapcsolat.

A Razer Lancehead az Omron céggel közösen tervezett és gyártott Razer mechanikus egérkapcsolóit kapta meg. Az új kapcsolók páratlan – akár 50 millió leütéses – élettartammal rendelkeznek, és a játék során ideális válaszidőkre lettek optimalizálva, így a kattintási késleltetés úgy lett beállítva, hogy a világ egyik legalacsonyabbja legyen. Ezek mellett a játékosok a két DPI gomb használatával „on-the-fly” - akár a csata hevében is - állíthatják az érzékenységet, hogy az a lehető legjobban megfeleljen az adott szituációnak.

razer lancehead gaming mouse

Ugyancsak ma mutatkozott be a Razer Lancehead Tournament Edition vezetékes gamer egér is. A világ legfejlettebb gaming optikai érzékelőjével, a Razer mechanikus egérkapcsolóival, valamint hibrid on-board, és a közeljövőben megjelenő Razer Synapse Pro (Beta) felhő-memóriával a Razer Lancehead Tournament Edition korábban soha nem tapasztalt pontosságot és tartósságot biztosít.

A Razer Lancehead Tournament Edition egy esport minőségű optikai érzékelővel rendelkezik, amely valódi 16.000 DPI érzékenységre, és 450 IPS-es követési sebességre képes. 99,4%-os felbontási pontosságával a Razer Lancehead Tournament Edition példátlan pontosságot nyújt, a legrázósabb játékbeli helyzetekben is.

razer lancehead gaming mouse
Mindkét új egér a Razer Chroma eszközcsaládjához csatlakozik, amelyben azok az egerek, egérpadok, billentyűzetek, mikrofonos fejhallgatók, és laptopok találhatóak, amelyek már használják a Powered by Razer Chroma világítási technológiát. Ilyen módon mindkét egér 16,8 millió testre szabható színárnyalatot, számos lenyűgöző fényhatást, valamint a játékokba integrált reaktív világítási lehetőséget biztosít.

Az újdonságok májusban vagy júniusban kerülhetnek piacra, az ajánlott fogyasztói árak pedig 90 és 150 euró.