powered by www.bluechip.hu

Az RGB világítás kapcsán kötött partnerséget az MSI és a SteelSeries

by Péter
2017. May 09. 11:01
Címkék: msi, steelseries, alaplap
Manapság már nem csak a gamer perifériák esetében szinte alapkövetelmény az RGB LED világítás, hanem a komolyabb számítógépes komponensek körében is egyre többször bukkan fel ez a lehetőség. Több gyártó is felfigyelt arra, hogy ezt a két területet össze is lehetne kötni, hiszen egyre többen vásárolnak edzett üveg vagy akril oldallappal szerelt számítógépházat, mely betekintést enged a gép belsejébe.



Nemrég az MSI és a SteelSeries jelentett be egy együttműködést, mely egyelőre igencsak korlátozott, hiszen az MSI Z270 Gaming Pro Carbon alaplap LED fényeit kapcsolhatjuk össze a SteelSeries' Engine 3 (SSE3) alkalmazással. Ezzel a lehetőséggel tehát a SteelSeries gamer perifériánkkal megegyező színben pompáznak majd az MSI alaplapon elhelyezett fények.



A GameSense technológiával pedig azt is elérhetjük, hogy a támogatott játékokban történt eseményekhez igazodjon a körülöttünk található összes perifériánk és az alaplapunk. Az együttműködés egyelőre csak az említett MSI alaplapra terjed ki, de vélhetően a későbbiekben kiszélesítik a támogatást.