powered by www.bluechip.hu

Az MSI Z77 MPOWER alaplap nagy vihart kavart

Az MSI valaha készült legjobb alaplapja

by Zulu
2012. October 31. 13:59
Címkék: msi, alaplap
Az MSI Z77 MPOWER-rel egy kiváló terméket hozott létre, amellyel bárki egy igényes és a hét minden napjának 24 óráján keresztül is stabilan működő, de mégis túlhajtott alaplap tulajdonosa lehet.


Az MSI valaha készült legjobb alaplapja

Minden bemutató és összehasonlító teszt kiemeli a Z77 MPOWER teljesítményét, stabilitását és tuningolhatóságát. Ez a kizárólag Military Class III alkatrészeket használó, remek R&D-nek és az MSI új OC Certified vizsgálati eljárásnak köszönhető. A világ tesztelői mind-mind kiemelik a az MPOWER kialakítását, ami nem csak a Twin Forzr IV hűtőborda alapú külsőt, de maga az alaplap külalakjának a tervezését is jelenti. A tuningra optimalizált alacsony profilú komponensek, mint a Hi-c CAP rengeteg helyet biztosítanak a CPU körül a processzorhűtőknek és/vagy az extrém tuninghoz használt szigetelésnek, a tuningolók részére is.


Pozitív kritikák

"Évekig vártunk egy olyan alplapra mint a Z77 MPOWER." - Hardware.info
Egy valóban nem ostoba megközelítés, amely szerint a Z77 MPOWER bankot robbant.

"Az MSI Z77 MPOWER egy kiemelkedő teljestményű bulldózer egy tuningos számára." - pureoverclock.com
A kiterjedt R&D munkának köszönhetően, melynek célja az volt, hogy ez a remek túlhúzható alaplap, az MSI Z77 MPOWER ragyogjon a benchmarkokon, könnyedén felülmúlja a drágább "OC" alaplapokat.


A legjobb építőelem

"Az MSI Z77 MPOWER az MSI valaha épített legszebb alaplapja" - OCacholic.ch

Ezzel a feltűnő feketén-fekete megjelenéssel a Z77 MPOWER azonnal magára vonja a tekinteteket, mindazokét is, akik értékelik a jó kinézetű hardvert. Egy csipetnyi stílus-részlet lett hozzáadva a Lightning grafikus kártyák Twin Frozr IV hűtőbordájáról.

"Pusztán a kinézete is egyszerűen fantasztikus, és akkor még a kiváló teljesítményről szó sem esett." - Guru3D.com