powered by www.bluechip.hu

Playseat Forza Motorsport

Érkezik a Playseat Forza Motorsport versenyülése

by Gergő
2017. October 02. 09:23
Címkék: playseat,
Ha komolyan veszed a szimulátor játékokat, és az élményt a maximumra szeretnéd emelni, akkor muszáj tudnod a Playseat ülésekről és gamer székekről.


Playseat Forza Morosport

Október 3-án kerül a polcokra a világ talán egyik legsikeresebb szimulátor sorozatának új kiadása a Forza Motorsport 7. Több mint 700 autó közül válogathatsz majd kedved szerint, modern álomautóktól kezdve a klasszikus veterán vasakig. Szóval lesz választék bőven. A szimulátorélményt a dinamikus időjárás teszi még realisztikusabbá, mivel hatással lesz a verdánk viselkedésére és irányíthatóságára. Heves esőzések, növekvő pocsolyák, vízátfolyások, széllökések és a korlátozott látótávolság nehezíti majd helyzetünket a pályán. Mindezt akár 60 fps, UHD felbontásban és 4K-ban élheted át.




Mint köztudott a legtöbb játékgyártó szerződésben áll a Playseat csapatával, akik a különböző szimulátorokhoz egyedi gyártású üléseket is készítenek. Így van ez a Forza Motorsport 7 esetében, amihez már be is szerezheted a szimulátorszéket. Az ülés teljesen fekete műbőr borítással rendelkezik, hivatalos Forza Motosport logóva az ülés elején és hátulján. A szabadalmaztatott összehajtási rendszer és az eltávolítható üléspárnák könnyű tárolást tesznek lehetővé. Az ülés váza egy extra erős, fekete porszórt acélcső-kerettel, és egy különleges, erős rugóval és vezetékrendszerrel rendelkező pedáltartó tálcával rendelkezik. Ennek köszönhetően az ülés stabil és hiteles érzést nyújt, mintha valódi versenyautót vezetnél. A pedáltálca támogatja továbbá a többpontos beállítást a gáz- és a fékpedálhoz, és a kormánytartóhoz, így saját ízlésedhez állíthatod és finomhangolhatod az ülést.




Kompatibilitás: Playstation2®, Playstation3®, Xbox®, Xbox 360®, Wii®, Mac® és PC és minden kapható kormánnyal és pedálkészlettel.

Tudj meg többet a Playseat Forza Morosport versenyülésről: Playseat Forza Motorsport