powered by www.bluechip.hu

Új Sigma objektív érkezik

Sigma 35mm F1.4 DG HSM

by livvogo
2012. November 12. 14:44
Címkék: sigma, objektív
A Sigma elsőként a szeptemberi Photokina szakkiállításon mutatta meg a nagyközönségnek a keresztségben Sigma 35mm F1.4 DG HSM nevet kapott objektívjét, melynek ezekben a napokban kezdődik meg a kereskedelmi forgalmazása. A Sigma eddig egyébként nem nyilatkozott az újdonság árával kapcsolatban, most viszont kiderült, hogy az objektív lényegesen olcsóbb lett, mint a nagy márkanévvel rendelkező riválisai: az árcéduláján 899 dolláros, vagyis átszámítva mintegy 200 ezer forintos összeg olvasható.

A 35 milliméteres gyújtótávolsággal  rendelkező Sigma 35mm F1.4 DG HSM f1,4-es fényerővel van felvértezve, minimális tárgytávolsága pedig 30 centiméter.


A tizenegy csoportban tizenhárom lencsetagot felvonultató objektív 94 milliméter hosszú, 77 milliméteres átmérőjű, elejére pedig 67 milliméteres szűrőket applikálhatunk fel. A HSM motor garanciát jelent a rendkívül gyors és pontos fókuszállításra - a számos különböző bajonetes változatan készülő objektív a Canon, Nikon, Pentax, Sigma és Sony gyártmányú, APS-C, illetve Full Frame szenzoros tükörreflexes fényképezőgépekkel kompatibilis. 

Forrás: Sigma