powered by www.bluechip.hu

Több mint tízmillióan nézték a Overwatch League adását az első héten

Gaming hírek

by Wolf
2018. January 19. 10:17
Címkék:
Csak összehasonlításképp: A Westworld kétmilliós nézettséggel zárta az évadot, és az egyik legdrágább és legsikeresebb tévéműsorról van szó. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az Overvatch League-nek ehhez négy napra volt szüksége, de közvetítés nyitónapján percenként 408.000 ember nézte átlagosan a közvetítést.


Az új esport rendezvényt a Los Angeles belvárosában található Blizzard arénából közvetítették, és bárki belenézhetett, aki ellátogatott az Overweatch League Twitch oldalára, vagy valamelyik más szerződött streaming szolgáltatóhoz.


A négy napos küzdelem során a világ 12 legnagyobb csapata mérhette össze a képességeit, a legnézetteb meccs a Dallas Fuel vs. Seoul Dynasty volt a közvetítés első napján 437.000 nézővel. Ezek a számok nem a nézők tényleges számát, hanem a szolgáltatáshoz csatlakozott felhasználók számát jelölik, a tényleges nézőszám ennél is sokkal nagyobb lehet. (Például egy bárban a kijelző egy felhasználónak számít.)


„Le vagyunk nyűgözve az Overwatch League fogadtatásától” – nyilatkozta Pete Vlastelica a Major League Gaming elnöke. – „Ez csak a kezdet, 35 millió Overwatch gamer van, ezzel az Overwatch Leauge minden idők legnagyobb gamer ligájává válhat a közeljövőben.”

Ha téged is érdekelnek az Overwatch League fejlemények látogass a liga Twitch oldalára.

Tudj meg többet a ligáról itt: www.overwatchleague.com