powered by www.bluechip.hu

Hamarosan érkezik az új Bamboo Tip

A Wacom új tolla Android és IOS készülékekhez.

by Gergő
2018. January 24. 10:30
Címkék: tip, új, az, wacom, bamboo
Csak kapcsold be és kezdj el jegyzeteket és vázlatokat készíteni telefonon, vagy tableten. A wacom újdonsága a Bamboo Tip egy finom tapintású toll, amely kompatibilis Android és IOS készülékkel.

bamboo tip banner

A toll finom hegyének köszönhetően pontosan láthatjuk, hogy a toll mikor és milyen nyomással ér a kijelzőhöz. Ennek köszönhetően akár részletes és pontos rajzokat is készíthetünk készülékünkön. A hegy csak 1,9 mm vékony, puha bevonatának köszönhetően pedig nem sérti meg a kijelzőt. A tollhegy éllettartama elég tartós, viszont, ha elkopik akkor egyszerűen kicserélhetjük.

bamboo tip pen

A forma a mindennapi használatra lett tervezve. A kiváló minőségű anyagösszetétel kézben tartva kényelmes kiegyensúlyozott érzést biztosít számunkra.

bamboo tip pen

Akkumulátor élettartalmát egy töltés után 20 órára tervezték. A toll tetején található kapcsolóval finomhangolhatjuk majd a készülék és a toll közötti teljesítményt azáltal, hogy automatikusan módosítja azt a frekvenciát, amellyel a toll kommunikál eszközünkkel.

bamboo tip pen

bamboo tip pen

A Bamboo Tip sok alkalmazással lesz használható, de külön a Wacom alkalmazásokat is megtalálhatjuk a Google Play- és Appstore áruházakban, mint például a Bamboo Paper, vagy az Inkspace.

  bamboo paper  

Az ára $49.59  lesz, itthon körülbelül 12.500 Ft-ért juthatunk majd hozzá.

Tudj meg többet a termékéről. Látogass el a hivatalos oldalra: www.wacom.com/finetipstylus


EZEK IS ÉRDEKESEK LEHETNEK SZÁMODRA