powered by www.bluechip.hu

Új középkategóriás telefont jelentett be a Huawei

by Gergő
2018. February 01. 11:10
Címkék: huawei
FullView kijelzővel és sok egyéb újdonsággal érkezik a P Smart


A Huawei bejelentette legújabb okostelefonját, a P Smart-ot. Hogy mi lesz különleges az új jövevényben? Például az, hogy ez lesz az egyik legnagyobb kijelző-test aránnyal rendelkező okostelefon. Az 5,65 hüvelykes FullView kijelzőhöz társul a 13MP+2MP hátlapi duál kamera, ami alatt a Huawei-től megszokott kényelmes pozícióban megtalálható az ujjlenyomat olvasó. A 8 MP-s előlapi kamera képes arc - és mozdulatfelismerésre, így felhasználók tenyerük felmutatással is készíthetnek szelfiket.


A telefon EMUI 8.0 operációs rendszerrel és egy Kirin 659-es nyolcmagos processzorral rendelkezik. Utóbbi mellett egy i5 koprocesszort is kapott, amivel a készülék képes lépésszámlálásra, távolság illetve GPS helyzetet megállapítására és készenléti módban biztosítja az alacsony energiafogyasztást, így meghosszabbítva a 3.000 mAh-s akkumulátor élettartamát.

A Huawei P Smart február 9-étől megtalálható az üzletekben és webáruházakban, előreláthatóan 3GB/32GB-os és 4GB/64GB-os kivitelben. Ára bruttó 89.990 Ft körül várható.