powered by www.bluechip.hu

SmartHalo - Okoskiegészítő kerékpárokhoz

by Gergő
2018. February 20. 13:06
Címkék: smart, halo
A SmartHalo kifinomult technológiák és az elegáns egyszerűség összefonódásából jött létre. Ez a kis eszköz fejlett funkciókkal egészíti ki és teszi élvezetesebbé a kerékpározás élményét. A terméket 15 lelkes kerékpár rajongó álmodta meg, amit Kickstarter kampány segítségével sikeresen elő is tudtak állítani. Hosszútávú elképzelésük van arról, hogy a kerékpárok mikét tudják javítani a társadalmat és hogy SmartHalo milyen módon tud ebben további segítséget nyújtani.


SmartHalo egy intelligens kerékpár kiegészítő melyet telefonunkkal összehangolva tudunk használni. Android és iOS is kompatibilis, így bármilyen készülékkel egyszerűen vezérelhetjük a SmartHalo színkódolt felületét melynek segítségével könnyebbé válik a navigáció, ami mellé még sok hasznos funkció társul. Kialakításnak köszönhetően strapabíró szerkezettel bír, így ellenáll a környezeti viszonyoknak. Egy LED világítás is helyet kapott a szerkezeten, amivel megoldható az első világítás, ami fényviszonyoknak megfelelően automatikusan bekapcsol és ugyan így viselkedik elinduláskor és megálláskor.

A SmartHale nyomkövetővel az elveszett kerékpár hollétét az alkalmazás segítségével be lehet mérni.


Beépített mozgásérzékelő támogatja a biztonsági rendszert. A  SmartHalo risztó funkcióval is rendelkezik, mely a kerékpár eltulajdonításával járó rezgéseket és mozgásokat érzékeli ez által kapcsol be a hangjelzés. Riasztót telefon felismerés alapján, vagy manuálisan lehet kikapcsolni.


Kerékpáron sokszor elvesznek fontos telefonhívások a kéz lefoglaltsága miatt, vagy a környezeti zaj és rezgések miatt. SmartHalo jelzi bejövő hívásokat és üzeneteket ezáltal kezelhetőbb a telekommunikácó kerékpáron.


Fitneszkövető rendszer segít a kerékpáros teljesítményének adatait és mérési eredményeit is kezelni. Automatikusan számolja például megtett kilómétert és tekerések számát.

További információk a hivatalos oldalon: SmartHalo Bike