powered by www.bluechip.hu

Sony Xperia Duo vezeték nélküli a fülhallgató

by Gergő
2018. March 02. 11:22
A szórakoztató elektronikai piac egyre több vezetéknélküli fülhallgatót kínál a vásárlóknak. Különböző technológiákkal vannak ellátva az eszközök (nagy részüknél a jobb és a baloldal nincs összekötve), de SONY most egy egészen egyedi és rendhagyó terméket tesz ki a polcokra. Az Xperia Ear Duo egyesíti a AI-t, a zenét és a technológiát.


Forma tervezés egészen egyedi és futurisztikus és talán első ránézésre jön a kérdés, hogy hogyan illeszkedik és marad a helyén. Az audio kimenet és érdekes, de annál inkább hasznos és praktikus formát kapott. Fülünket szabadon hagyja a külvilág felé, egyszóval zenehallgatás közben is hallhatók a környezeti hangok. Ez jól jön kerékpározás, futás közben viszont, ha zenével akarjuk elzárni magunkat kis időre a külvilágtól akkor, nem ez a legmegfelelőbb választás.



A termék 4 mikrofont kapott, és visszhangokat és zajokat is képes kiszűrni. Súlya 10,6 g, amihez társul egy 56 mAh aksi is. Gyártói adatok szerint 4 órányi zenehallgatást és 2,5 órás beszélgetési időt biztosít a felhasználók számára. És nem maradhat ki az idén elterjedt mozgásérzékelő szenzorok és érintőfelület. És igen ismét egy IPX2 minősítéssel ellátott fülesről van szó, szóval vízálló.


Kompatibilis Android 5.0-tól és iOS 10-től nagyobb rendszerrel rendelkező készülékkel.

Az Xperia Duo tavasztól lesz elérhető, várhatóan 280 dollár, avagy magyar viszonylatban körülbelül 71 120 Ft árban.