powered by www.bluechip.hu

Prynt Pocket fotónyomtató – Telefonos ”Polaroid” kütyü

by Gergő
2018. March 09. 13:23
Címkék: pocket,
Mindenki emlékszik még a Polaroid gépekre, amiket mindenhova lehetet cipelni, és ha meg lett örökítve egy pillanat az azonnal ki is pottyant a gépből. Ám az okostelefonok és egyre nagyobb teljesítményük – jobb előlapi és hátlapi kamera, dual kamera - mára már teret hódítottak, és a mindennapok pillanatait már velük örökítik meg az emberek. Viszont valahol még meg maradt a felhasználókban a képek kézzel foghatóságára az igény. Kitenni a falra vagy az íróasztalukra szeretteik képeit. És itt jön képbe a Prynt Pocket, ami egyesíti a klasszikus polaroid gépek technológiáját az okostelefonokkal.


Prynt Pocket egy ultra-hordozható, telefonhoz közvetlenül csatlakoztatható mini nyomtató, ami ZINK technológiával készíti el a fotókat. Ez azt jelenti, hogy a tinta a papírban található és hő hatására körülbelül 20 másodperc alatt előhívja a képet.


A telefonunkról bármelyik kép előhívható. A Prynt alkalmazás segítségével akár a közösségi oldalakról is kinyomtathatjuk képeinket, mivel össze lehet kapcsolni a facebook, instagram, snapchat oldalakkal is. Emellett az app számos kreatív funkciót is biztosít. Szöveggel, hangulatjelekkel és különböző filterekkel lehet ellátni a fotókat.


A nyomtatott fotókhoz videókat is rendelhetsz. Prynt App segítségével életre kelthetők a képek, csak rá kell irányítani a telefon kamerát a nyomtatott fotóra és kijelzőn életre kel.

A Prynt Pocket egeylőre csak iPhone-nal kompatibilis, de hamarosan az Androidos verzió is elkészül.