powered by www.bluechip.hu

Hearthstone - Búcsú a Mammuttól, üdvözöljük a Hollót!

A Hearthstone asztrológiai órája ketyeg, és bizony el is érkezik 2018 első expanziós darabja, a Year of the Raven!

by Sommendáré
2018. March 11. 17:02
Címkék: blizzard,
A Holló Éve hasonló változtatásokban és ajándékokban fog tobzódni, mint 2017 – ben a Mamut kiegészítő. Új paklit kapunk, és olyan drasztikus változtatásokat a standard felállásban, ami teljesen megváltoztathatja a jelenlegi metát. Három kiegészítőt fogunk kapni a Raven-en belül, így biztosra az állóvíz felkavarása.


Az eddig megjelent kiegészítő paklik lapjai - Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan, és a Mean Streets of Gadgetzan – már csak a Wild módban lesznek elérhetőek. A Standard elsősorban az lapokat szeretné játszatni, ez érthető persze.


Nevermore! - Az eddig megjelent kiegészítő paklik lapjai - Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan, és a Mean Streets of Gadgetzan – már csak a Wild módban lesznek elérhetőek. A Standard elsősorban az új lapokat szeretné játszatni. Ezek a paklik továbbra is elérhetőek lesznek a BlizzardShop-on belül.

Birds of a feather – A Holló Éve három kiegészítőt is fog hozni, mindegyik elérhető single player tartalommal.

“AHH, THE GREAT OUTDOORS!” – Azok a játékosok, akik 10 meccset nyernek az új Standard formában, új Druida hőst kapnak, a dryad Lunarát, Cenarius elsőszülött lányát.




Compete For Glory In Tournaments – A játékosok tudnak majd in-game bajnokságokat csinálni, amibe mi – a Hearthstone csapata – belelátunk és tudjuk ellenőrizni a paklikat, kezelni a matchmaking rendszert mindeközben a játékos képes custom bajnokságot csinálni és meghívni barátait, mindezt a Hearthstone-on belül. Érdemes figyelni a béta teszt idejére ebben az évben, de ez csak a kezdete lesz ennek a funkciónak.

2018 HEARTHSTONE CHAMPIONSHIP TOUR – Az eddigi legnagyobb nyereményalappal indul meg a Hearthstone Tournament, nem mellesleg idén sokkal több országban lesznek ott a HCT Tour Stops – al mint eddig bármikor. Bővebben a bajnokságról a blogon olvashattok.

Hall of Fame

A Hall of Fame lehetővé teszi a játékosok számára, hogy olyan kártyákat is használjanak - Basic és Classic lapok – amelyek ki lettek véve a Standarből és át lettek helyezve a vadonba. A Hall of Fame segítségével a vadonba került kártyák közül néhányat felhasználhatunk Standard pakli gyártására.




Most az alábbi három kártya kerülhetett be:

Ice Block


Coldlight Oracle


Molter Giant*


*A Molter Giant kártya a nerf előtti állapotában kerül be a Hírességek Csarnokába – 20 Élet helyett újra 25 – így a játékosok élvezhetik az old school Molten Giant paklijaikat a vadonban is.

Ugyanúgy mint a múlt évben, a játékosok most is megtarthatják a Hall of Fame-be került kártyáikat és teljes dust adagot kapnak abban az esetben ha beáldozzák azokat.


Kedvcsinálónak pedig itt egy videó is!