powered by www.bluechip.hu

Hogyan működik a SmartHalo?

by Gergő
2018. March 13. 09:42
Címkék:
A SmartHalo, és a hozzá tartozó okostelefonos alkalmazás segít okosabban biciklizni. Minimalista külseje navigációt, automatikus világítást, riasztót, és fitneszkövetést rejt. Mindig a kerékpáron marad, és mindig ott van, amikor szükség van rá. Nincsenek látható csavarok, kifinomult megjelenésű, és tökéletesen illik bármilyen kerékpárra. Ez az az okos biciklis eszköz, amire vársz.


A SmartHalo körkörös interfésze úgy lett tervezve, hogy arra koncentrálhass, ami számít: az útra. Ez az egyszerű, de sokoldalú világító fénykör képes arra, hogy mutassa az utat, kövesse a fitneszcéljaid, és még sok másra is.

A hagyományos kiegészítőkkel ellentétben a SmartHalo állandóan a biciklin van egy egyedi lopásgátló mechanizmussal rögzítve, így nincs szükség az eltávolítására minden út után. Az akkumulátor feltöltéséhez csak a felső részt kell levenni az egyedi kulccsal. Neked könnyű, mindenki másnak lehetetlen.

Normál használat mellett a SmartHalo akkumulátora kb. 3 hétig kitart, napi 1 órányi biciklizés mellett. Ez azt jelenti, hogy mindig a kerékpáron tarthatod az eszközt. A SmartHalo bármilyen időjárási körülménynek ellenáll.

Íme pár videó a gyártótól, amik bemutatják az eszköz fontosabb funkcióit:

Navigáció

Riasztó

Asszisztens

Csatlakozás