powered by www.bluechip.hu

Megfizethető gamer monitorral bővít az ASUS

by Péter
2018. March 13. 11:42
Címkék: amd, gamer, monitor, asus, az
A játékosoknak szánt megjelenítők piaca az elmúlt években látványos fejlődésen ment keresztül, hiszen végre sokkal jobb paneleket és fejlettebb technológiákat vonultatnak fel a gyártók. A fejlesztéseknek azonban továbbra is megkérik az árukat és olykor papíron még a teljesítményből is fel kell adnunk, ha szebb színeket vagy olyan extrákat szeretnénk, mint például a hajlított kijelző.


Sokakat azonban nem érdekelnek a valós gamer teljesítményt nem igazán befolyásoló tényezők, csupán egy tökéletes megjelenítőt keresnek kedvenc e-sport játékukhoz vagy nagy teljesítményű számítógépükhöz. Számukra vonzó lehet az ASUS nemrég bemutatott újdonsága, mely ASUS MG248QE kerül a boltokba.



A 24 hüvelykes Full HD TN panellel rendelkező újdonság egyébként az itthon is igen népszerű VG248QE modell utódjának is tekinthető. A frissítések ellenére tehát 100 000 Ft alatti árral számolhatunk. Technikai fronton 144Hz-es képfrissítés és 1ms-os válaszidő segít minket az online csatákban, a legjobban pedig az AMD grafikus kártyával rendelkező játékosok járnak, hiszen AMD FreeSync támogatást is kapott a monitor.