powered by www.bluechip.hu

Felsőkategóriás headsetekkel bővített a SteelSeries

by Péter
2018. March 19. 09:58
Címkék: headset, steelseries
Néhány márka a játékosok körében már hosszú évek óta óriási népszerűségnek örvend, melyet főként annak köszönhetnek, hogy a rengeteg új névvel ellentétben ők már hosszú ideje készítenek gamer-specifikus termékeket. A SteelSeries pont egy ilyen ikonikus brand, melyet rengeteg új rivális ostromol, a vállalat azonban az elmúlt 1-2 évben alaposan megújította és felfrissítette a kínálatát.
steel series arctis pro + gameda banner

A gamer headsetek piacán már ikonikusnak számító Siberia brandet például felváltotta az Arctis széria, mely nemrég igazi nagyágyúkkal bővült. Bemutatkozott ugyanis az Arctis Pro család, mely a kiváló játékélmény mellett kiváló hangélménnyel próbálja meg magához csábítani a játékosokat.

A széria alján az Arctis Pro + GameDAC néven érkező "csomag" szerepel, mely nevéből adódóan egy felsőkategóriás headsetből és egy azt meghajtó egységből áll. Ez a vállalat első olyan terméke, mely megkapta a neves Hi-Res Audio hitelesítést és állítólag az első olyan Hi-Res gamer headset, ami akár 96kHz/24-bit-re is képes.

steel series arctis pro + gameda

A dedikált meghajtót más headsettel nem lehet használni, ami sokak számára nem túl pozitív, hiszen a DTS Headphone:X 2.0 támogatás más headseteket is igencsak feljavíthat. A DAC-on egyébként egy OLED kijelző is helyet kapott és rengeteg opciót állíthatunk rajta közvetlenül.

Akik azonban nem bajlódnának a vezetékekkel, vegyék fontolóra az Arctis Pro Wireless csomagot, mely egyszerre tud csatlakozni Bluetooth-on és 2.4GHz-es hálózaton nagyjából 12 méteres hatótávon belül. Az üzemidő kapcsán 20 órát ígér a gyártó és szerencsére megkaptuk a Siberia 800 és 840 fülesekből ismert két akksis rendszert, vagyis az akksinként 10-10 órából tevődik össze a 20 órás üzemidő, de nyugodtan tölthetjük az egyiket, amíg a másik a 10 órás üzemidőt szolgáltatja nekünk.

steel series arctis pro + gameda

A vezetékes változat 280, a vezeték nélküli csomag pedig 350 eurós árat kapott, vagyis a felsőkategóriás teljesítményhez prémium árazás társult. A számítógépes játékosok mellett pedig a PlayStation 4-es szériával rendelkező konzol gamereknek is remek választás lehet az új család.