powered by www.bluechip.hu

RGB-s hangszóróval újít a Logitech

by Péter
2018. March 19. 10:15
Címkék: logitech, hangszóró, rgb
Az RGB LED technológia egyértelműen az elmúlt 1-2 év legnagyobb trendje a játékosoknak szánt hardverek, perifériák és kiegészítők piacán. Manapság már szinte mindenből létezik RGB-s változat, a Logitech azonban egy olyan területen vetette be ezt a fegyvert, ahol még viszonylag kevés gyártó van jelen.
logitech g560 rgb banner

A vállalat ugyanis bemutatta a Logitech G560 névre hallgató új hangrendszerét, mely megkapta a vállalat gamer részlege által kifejlesztett Logitech G LIGHTSYNC RGB technológiát. A hangszórók hátuljából áradó fényt szoftveresen tudjuk majd vezérleni és a manapság népszerű LED-szalagokat is kiválthatják az asztalunk körül. A 2.1-es rendszer nem csak a világítását tekintve mondható gamernek, hiszen olyan extrákat is felvonultat, mint például a DTS:X Ultra 1.0-es technológia, ami a moziélmény mellett a játékoknál is csodát tud tenni.

logitech g560 rgb

A 3D Audio technológiával azt ígéri a gyártó, hogy a játékon belüli pozicionálást is halljuk majd, vagyis a headsetekhez hasonlóan tudni fogjuk, hogy hol van az ellenség. A 240 Wattos teljesítményt USB, 3,5mm-es jack-csatlakozó vagy akár vezeték nélküli Bluetooth technológián keresztül is ki lehet használni.

Az újdonság 2018 áprilisában kerül piacra 80 000 Ft körüli áron.

logitech g560 rgb