powered by www.bluechip.hu

Ticwatch okosórák Google Wear operációs rendszerrel

by Gergő
2018. March 23. 13:29
Címkék: okosóra
Okosórák egyre inkább átveszik a hatalmat a piacon a klasszikus karórák felett. Ez mind köszönhető új technológiáknak és rengeteg funkcióval, amivel szolgálni tudnak a felhasználóknak. A termékek szinte már minden márkánál megtalálhatók különböző kivitelben és minőségben. Mobvoi a közelmúltban piacra dobott két kiemelkedő darabot a Ticwatch S és a Ticwatch E-t.


A Ticwatch S és E a Google legújabb Wear operációs rendszerével rendelkezik. Ennek köszönhetően hozzáférést biztosít a Google Play-en felellhető alkalmazásokhoz. Persze azokat telepíthetjük, amik az óra operációs rendszerével kompatibilis, mint például Spotify, Facebook Messenger, Shazam, Google Play Music, Google Fit és levelezés. Fitnesz alkalmazások segítségével pedig egy komplett életmód asszisztensünk lehet, mivel a pulzusmérőnek, lépésszámlálónak, GPS-nek és egyéb érzékelőknek köszönhetően figyelemmel kísérhetjük aktivitásunkat. A fogyasztott kalóriák számítása is egész pontos értéket ad tevékenység alapján. Táplálékbevitelt és edzésprogramunkat is ütemezhetjük a telefonunktól függetlenül.



Két kinézetben lesz elérhető az óra. Ticwatsh S sportosabb, a Ticwatch E pedig egy elegánsabb vonalat képvisel és kedvünkre cserélhetünk rajta óra szíjat, ezzel saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk a kinézetet. Mind a két forma kiváló hétköznapi viselethez, ráadásul az E modell Good Design Award 2017 díjjal, az S modell pedig Product Design Award díjjal rendelkezik.


Ticwatch Express

Ticwatch Sport

Az órák IP67 minősítést kaptak, ami a csepp-, por- és ütésállóságról ad tanúsítványt. Az akkumulátor egy töltéssel 48 órát bír. Adroid és iOS telefonokkal kompatibilis.

És elmaradhatatlan, hogy mennyiért  lehet megvásárolni az órákat.

Ticwatch Sport: €169.29 ami itthon körülbelül 54.000 Ft
Ticwatch Express: €135.43 ami itthon körülbelül 43.000 Ft