powered by www.bluechip.hu

PUBG perifériák érkeznek a SteelSeries kínálatába

by Péter
2018. March 27. 09:45
Címkék: steelseries, egérpad
Manapság a Battle Royal műfaj szinte uralja a játékok piacán, a PlayerUnknown's Battlegrounds szinte a semmiből lépett elő az egyik legnépszerűbb játékká, hiszen nap mint nap milliók ugranak ki a gépből egyedül vagy csapatban azért, hogy a végén ők uralják a pályát.


Noha az elmúlt hetekben a Fortnite is gőzerővel jön felfelé, olykor pedig már népszerűbb is mint a PUBG vagy olyan klasszikusok, mint például a CS:GO, a SteelSeries továbbra is hisz a PUBG Corporation sikertermékében. Ezt mi sem példázza jobban, mint a neves perifériagyártó legújabb bejelentése, melyben egy komoly együttműködésről számoltak be.

Ennek keretében elsőként érkezik a SteelSeries PUBG QcK+ egérpad, mely 25 eurós ajánlott árat kapott. Az újdonság az egyébként is népszerű QcK+ egyedi festésű változata, így megmaradt a 450x400x4mm-es méret és a kiváló minőség. Az illetékesek azt is elárulták, hogy nyáron újabb perifériák érkeznek, így vélhetően nem maradtunk PUBG-s egér, billentyűzet és headset nélkül az év második felében.


EZEK IS ÉRDEKESEK LEHETNEK SZÁMODRA

  • Anyag Szövet
  • Méret 450x400x6 mm
  • Anyag Szövet
  • Méret 250x210 mm
12 390 Ft
Nettó: 9 756 Ft
4 290 Ft
Nettó: 3 378 Ft