powered by www.bluechip.hu

MSi GK70 Vigor mechanikus billentyűzet

by Gergő
2018. March 29. 16:45
Az MSI bemutatta legújabb billentyűzetét, a Vigor GK70-at, mely számtalan gamer funkciójával felveszi a versenyt a top periféria gyártó cégek gamer billentyűzeteivel.


A Vigor GK70 Cherry MX RGB Red kapcsolókat kapott. Ennek köszönhetően a lineáris billentyűzet csendesebb, és pontosabb leütést biztosít, ami játék szempontjából javítja a felhasználói élményt. Ráadásul az MSI öbb, mint 50 millió leütésnyi élettartamot biztosít.









A billentyűzet testre szabható játékstílusnak megfelelően, és könnyedén átkapcsolhatjuk a LED világítást is. Az MSI RGB Mystic Light segítségével a játékos kedvére változtathatja a világítás színeit.



Tesoro mechanikus billentyűzetek - tesoro.hu


A billentyűzet kifejezetten játékra lett kifejlesztve. Ennek megfelelően egy pillanat alatt átválthatunk gaming módra az Fn + Windows segítségével, ami gyorsabb választ eredményez. Ebben szerepet játszik az N-Key technológia.




A billentyűzeten megjelölt gyorsbillentyűk közvetlen vezérlést biztosítanak az MSI Gaming alaplapok és grafikus kártyák számára. Ez lehetővé teszi a három teljesítménymód bármelyikének alkalmazását, anélkül, hogy újra kellene indítani a játékot.


 

Az erős alumínium bázis köré kialakított Vigor GK70 billentyűzet hosszú évekig tartó intenzív használat mellett is derekasan állja a sarat. Az USB kábel fonott, a csatlakozó aranyozott és billentyűk egyedülálló, fém-cink ötvözetből készültek, de kapunk mellé 4 alumínium és 12 gumírozott cserélhető példányt is.

Nézd meg a billentyűzet hivatalos oldalást is: MSi GK70 Vigor