powered by www.bluechip.hu

Hearthstone The Witchwood kiegészítő érkezik áprisilban

Eresszük szabadjára a bennünk rejlő szörnyet

by Sommendáré
2018. April 04. 16:10
Címkék: , blizzard
Legutóbb volt szó arról, hogy elbúcsúztatjuk a Mamut évét, hogy helyet adjunk a Hollónak. Ez pedig rengeteg új paklival, hátlappal és egyéb izgalommal szolgál a Hearthstone rajongóknak, a legelső ilyen pedig a The Witchwood megjelenése lesz.


Összesen 135 új kártyát kaphatunk kézhez ebben a kiegészítőben, ami kihozza mindenkiből az állatot.
Valami különös sötét erő fertőzte meg a Gilnean környéki erdőséget, ezt persze Genn Greymane nem nézheti tétlenül, és az új sötét fenevadak számára a worgenek nem lesznek egyszerű prédák.


A játék új mechanikával is kiegészül, ami az Echo névre hallgat. Azok a kártyák amelyek ezzel vannak jelölve, újra és újra felhasználhatóak amíg a mana mennyiségünk engedi. Ezzel többszörösére növelhetjük egy-egy kártya hatékonyságát és élettartamát az adott varázslatnak vagy szörnynek.

A megjelenést követően két hete van minden játékosnak, hogy felkészüljenek az új single player módra, ami a Monster Hunts lesz.

A The Witchwood érkezik Windows® és Mac® PCs; Windows, iOS, és  Android™ tabletekre, valamint mobilokra egyaránt. A Witchwood paklik arénában megnyerhetők de megvásárolhatóak játékbeli aranyért vagy rendes pénzért. Ezek a paklik nem drágábbak a többinél, pont ugyanannyiért lehet őket beszerezni.

A kiegészítő megérkezéséig elő lehet rendelni ezt a kiegészítőt, ez esetben 50 speciális paklit kapunk amiben van 20 bónusz pakli és az egyedi In a Dark Wood hátlap is benne van a csomagban. Minden platformon előrendelhető a csomag 49,9 dollárért cserébe.

Részletekért kattintsatok ide.