powered by www.bluechip.hu

Új ház érkezik az Enermax-tól – Láthatáron a SABERAY

by Gergő
2018. May 15. 12:57
2018. május 10-én az ENERMAX bemutatta az új felsőkategóriás számítógépházát, amit a gyártó az RGB termékpatetta zászlóshajójának szán. A fényeket beépített LED sorok és három darab T.B. RGB ventilátor fogja biztosítani. A ház ASRock, ASUS, Gigabyte és MSI alaplap gyártók által hitelesített RGB szinkront kapott, így könnyebben összehangolhatjuk színeket a hardverek között.


A Saberay támogatja a 360/280/240mm-es radiátorokat, így biztosítva szinte bármilyen vízhűtés installálását, továbbá két cserélhető panellel és egy akril panellel rendelkezik. És persze, hogy látványos legyen számítógépünk belseje egy 4mm-es panorámás edzett üvegablakot is kapott, hogy megcsodálható legyen a vas.

Az előlap akrilból készült, ami mögött a kinézetért felelős 3 darab T.B. RGB ventilátor kapott helyet. A ház maga 0,8mm-es acélból készült, aminek tetőlapján találjuk a szokásos USB 2.0 és USB 3.0 portokat, a mikrofon bemenetet és fejhallgató kimenetet. A csatlakozók pedig kis gumi porvédőket, avagy kupakokat kaptak.


A házba ATX, mATX, Mini-ITX formátumú alaplapokat is beszerelhetünk. Ezek mellé kapunk hét darab PCI bővítő helyet, és persze a kábelek elrendezése és hozzáférhetőség érdekében szerelőnyílásokat és kábelterelő nyílásokat.


Az SSD meghajtót 5,25 hüvelykes kialakított helyre tudjuk egy mozdulattal majd elhelyezni. 2,5 hüvelykes alapból négy darabot kapott, és további két 2,5 hüvelykes / 3,5 hüvelykes hely is található. Bővítőkártyáknak 420 mm hely áll a rendelkezésre, a processzorhűtő pedig 175 mm magas lehet.


Ha alaplapunk nem kompatibilis RGB szinkronnal, akkor erre az esetre találunk a házban egy vezérlőt, aminek segítségével ugyanúgy összhangba hozhatjuk a számítógépünk fényeit.

Az információk szerint SABERAY májusban lesz elérhető a boltokban.