powered by www.bluechip.hu

Antec házak a PC Building Simulator-ban

by Gergő
2018. May 17. 12:23
Rengeteg szimulátor játék fut a piacon, de az egyik különösen figyelemre érdemes, ha a számítástechnika területén szeretnénk mozogni. Ez pedig nem más, mint a PC Building Simulator. És igen, ahogy a neve is sejteti, virtuálisan rakhatunk össze számítógép konfigurációkat. Sőt, a szimulátorban olyan alkatrészekkel találkozhatunk, amik hivatalos licence-szel rendelkeznek, ebből adódóan olyan alkatrészekből szerelhetünk, amiket megtalálhatunk a valóságban is a boltok polcain.


Nemrégiben pedig bejelentettek néhány új PC alkatrészt és pár új márka is megjelent a szimulátorban. Így az új patch érkezésével jönnek többek között a legújabb Antec termékek is.


Leginkább az új számítógépházak kerültek be az Antec részéről, amik lenyűgöző megjelenést biztosítanak a szimulált konfigunknak. Öt terméket kapunk majd, köztük a DF500-as ház, a P110 Luce, a P6, P7 és P8 is szerepel. Ezek egy az egyben az eredeti termékek virtuális verziói, így a valóságnak megfelelő funkciókat, helyet és beépített hűtőket biztosítanak majd számunkra.


A szimulátor két hónapja korai hozzáféréssel rendelkezik, és az érdeklődőknek és közösségnek köszönhetően egyre nagyobb a kereslet rá. Az Antec további termékeket fog elhelyezni a játékban, amiknek bekerülési ütemterve itt található: https://www.pcbuildingsim.com/early-access-roadmap/