powered by www.bluechip.hu

Strapabíró Lumix FT7 a Panasonic-tól

by Gergő
2018. May 17. 15:24
Címkék: lumix, panasonic
Új strapabíró, hordozható fényképezőgépet mutatott be a Panasonic, amit kifejezetten szabadtéri kalandokhoz, túrázáshoz vagy akár búvárkodáshoz terveztek. Az FT7 akár 31 méterig vízálló, emellett ütésálló is. Igazi kompakt termék az örökmozgók igényeihez igazítva.

Az FT7 kapott egy élőképes keresőt (LVF), 20,4 megapixeles képérzékelőt, 28mm-es látószöget, valamint 4.6x optikai zoomot. A 0,2 hüvelykes kereső 1170K képpont értékkel, a 0,3 hüvelykes hátlapi kijelző pedig kategóriájában legmagasabb, 1040K képpontos felbontásával rendelkezik. A Light Speed AF funkcióval akár 10 képkocka/másodperc sebességű sorozatfelvételt is készíthetünk. A képeket és videókat pedig 4K minőségben képezi le az eszköz. A megörökített pillanatok anyagát megoszthatjuk a készülékről közvetlenül Instagramon, Facebookon, Whatsappon GPS címkével ellátva.




Találunk az eszköz funkciói között még 22 féle kreatív szűrőt, time lapse módot és panoráma módot, amivel akár vízszintes és függőleges panorámaképeket is készíthetünk. És plusz kiegészítő funkció, hogy elemlámpaként is üzemel az FT7, a képkészítő funkció bekapcsolása nélkül.