powered by www.bluechip.hu

Vezeték nélküli egérrel bővít a Logitech

by Péter
2018. May 18. 09:39
Címkék: egér, logitech
A játékosoknak szánt perifériák világában sokáig száműzöttként tekinthettünk a vezeték nélküli megoldásokra, hiszen a gyártók nem voltak képesek olyan technológiákat alkalmazni, melyek valóban versenyképessé tették volna őket a vezetékes társaikkal szemben, így az egyetlen előnyük a kényelem volt. Mára ez azonban megváltozott, hiszen több nagy gyártó is kiváló vezeték nélküli termékeket dobott piacra az elmúlt 1-2 évben.
logitech g305 banner

A Logitech ezen a területen abszolút élenjárónak mondható, nemrég pedig sokak örömére egy megfizethetőbb, mégis csúcstechnológiás vezeték nélküli gamer perifériát mutattak be. Leleplezték ugyanis a Logitech G305 LIGHTSPEED névre keresztelt új egerüket, melynek formája már ismerős lehet a korábban Logitech egerek kapcsán, tudására pedig nem lehet panaszunk.
logitech g305 wireless
Az új "HERO" szenzor állítólag 10x hatékonyabb az elődeinél, a 12000 DPI-s érzékenységi skálán pedig mindenki megtalálja a játékstílusához illő beállításokat. Az egér kétféle üzemmódban használható, a "Performance" mód egyértelműen a játékosoknak való, így 1ms-os válaszidőnk lehet és egy AA elemmel nagyjából 250 órányi időtartamot kapunk. Az "Endurance" mód a 8ms-os válaszidővel az átlagfelhasználóknak és a játékon kívüli óráknak lehet a lételeme, hiszen egy AA elemmel a gyártó szerint ilyen módban akár 9 hónapot is használható az egér.

logitech g305 wireless

A fehérben és feketében érkező újdonság mindössze 99 grammot nyom, az ajánlott ára pedig 60 dollár.