powered by www.bluechip.hu

A II. világháborúba kalauzol minket a Battlefield V

by Péter
2018. May 24. 12:20
Címkék: , battlefield
Nem sokkal az új Call of Duty játék leleplezése után az ősi rivális, Battlefield széria is megmutatta, hogy mivel szeretné idén elkápráztatni a játékosokat. Az EA-Dice együttműködésben gyümölcsöző széria legújabb tagja a Battlefield V nevet viseli majd és a II. világháborúba kalauzolja a játékosokat.


Az új CoD játékkal ellentétben sokak örömére lesz kampány mód, méghozzá az előző részhez hasonlóan több karakter bőrébe bújva élhetjük majd át a csatát. A háború legismertebb helyszínei helyett a fejlesztők a nem túl ismert színterekre fókuszáltak vagyis sokak számára teljesen új kalandokról beszélhetünk.



A játék egyik nagy újdonsága a 4 személyes Combined Arms mód lesz, amiben 3 társunkkal együtt ejtőernyővel kiugorva kell az ellenséges vonalak mögé eljutnunk. Ez nem összekeverendő a manapság népszerű Battle Royal módokkal, a játék sokak meglepetésére nem fog BR módot tartalmazni, viszont rengeteg jármű és személyre szabhatósági opciónk lesz.



A lootboxok körüli botrányok és a sokak által gyűlölt pay-to-win módszerek miatt ezúttal nem lehet hangot emelni a játékra, hiszen a fejlesztők kiemelték, hogy szó sem lesz ilyesmiről, sőt ezúttal Premium Pass és fizetős DLC sem lesz az alkotáshoz.



A Battlefield V október 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One konzolokra, de a drágább kiadással rendelkező már október 16-án játszhatnak vele, EA Access esetén pedig még 5 nappal korábban elérhetővé válik az alkotás, melynek természetesen lesz előrendelői zárt bétája is.