powered by www.bluechip.hu

Dragon Ball FighterZ fightstickek a Razertől

by Gergő
2018. June 12. 13:58
A Razer a Bandai Namco Entertaiment és a Shueisha Inc/Toei Animation cégekkel együttműködve versenyszintű arcade fighting stickekkel gazdagítja a termék palettát. Nem is akármilyen, hanem Dragon Ball Fighter Z grafikával ellátott példányokról lesz szó.


A Fighter Z kinézettel rendelkező Razer Atrox Arcade Sticket mind Playstation 4-hez, mind Xbox One platformokhoz is beszerezhetjük. A gyártó szerint a legjobb esport versenyzők által lett tesztelve, de valószínűleg nem tud többet, mint egy alap Atrox Dragon Ball ruhába öltöztetve.






A stickek testreszabhatók, a kialakítás pedig maximálisan kielégíti a versenyzők és modderek igényeit. A vadonatúj arcade stick-ek prémium minőségű Sanwa hardverkomponensek felhasználásával készültek. A Atroxon megtalálható egy 8 irányú joystic és 10 gomb. Teljes mod képes kialakítás lehetővé teszik hogy szabadon testre szabhassuk játékstílusnak megfelelően stick-et. A belső tárolórekeszek különálló, dedikált helyet biztosítanak a csomagban megtalálható, lecsatlakoztatható, csavaros rögzítésű kábeleknek és csavarhúzónak, valamint két extra gomb tárolását is lehetővé teszik.




A Razer Pantera emellett rendelkezik egy Tourment Gaming Mode funkcióval is, ami kompatibilis az összes nagyobb verekedős játékkal.

Termékjellemzők:

- 10 darab, versenyszintű Sanwa™ Denshi gomb

- Eredeti Sanwa joystick gömbfejjel

- Könnyű, egyérintéses hozzáférés a belső részekhez, és a tárolóhoz

- Teljes mértékben hozzáférhető belső részek és tárolórekeszek, melyek biztosítják a könnyű moddolhatóságot

- Az eszköz belső részein méhsejt struktúra könnyíti meg a csavaros szerelést

- Belső tárolóhely az alternatív bat top joystickhoz (nem képezi a csomag részét) és egyebekhez

- 9,8 láb / 3 m hosszú, lecsatlakoztatható, csavaros rögzítésű USB kábel a biztonságos csatlakozáshoz

- A csomag tartalmaz egy csavarhúzót a moddoláshoz.