powered by www.bluechip.hu

Már a csuklótámasz is RGB-s a Razer új billentyűzeténél

by Péter
2018. July 04. 19:27
Címkék: rgb, billentyűzet, razer
A Razer az elmúlt években igen sokat tett azért, hogy a játékosoknak szánt perifériák és egyéb termékek piaca továbbra is innovatív maradjon. Az RGB világítást talán mindenki másnál jobban sikerült integrálniuk és kihasználniuk, de a külsőségek mellett a belsőre is figyelnek, hiszen egy ideje házon belüli kapcsolókkal dolgoznak.
razer huntsman

A kapcsolók terén jelent előrelépést a legújabb felsőkategóriás billentyűzetük is, a Razer Huntsman és annak Elite változata, hiszen az új modellek megkapták a gyártó Opto-mechanikus kapcsolóját. Az új fejlesztés 1,5mm-es érzékelési ponttal és 45g működtető súllyal rendelkezik, az érzékelést pedig a hagyományos megoldások helyett infra-fénnyel oldják meg, ami egy új korszakot hozhat a billentyűzetek piacán.

razer huntsman

razer huntsman

Az új technológia nem csak gyors és egyedi, hanem megbízható is, hiszen a megszokott 50 helyett a Razer 100 millió kattintásra hitelesítette új fejlesztését. Az Razer Chroma RGB technológia természetesen ezúttal sem maradt el, az Elite változat esetében pedig kapunk egy csuklótámaszt is, mely mágneses csatlakozással párosul a billentyűzethez és szintén RGB világítást kapott.





A gyártó azt ígérte, hogy ez a mágneses csatlakozás a későbbiekben más kiegészítőkkel is kompatibilis lesz, de azt nehéz elképzelni, hogy a csuklótámaszon kívül mi lehetne még hasznos a billentyűzet előtt. Az alapmodell 150, az Elite változat pedig 200 dolláros áron került a boltokba.