powered by www.bluechip.hu

Loupedeck+ - A sokoldalú képszerkesztő

by BumbleBee
2018. July 05. 14:47
Címkék: , billentyűzet, lightroom
A Loupedeck képszerkesztő konzol 2016-ban tört be az Indiegogo-n, ekkor azonban még kifejezetten a Lightroom használatához készült. Idén azonban még tovább fejlődött a kütyü, hiszen a gyártó bejelentette az utódot, a Loupedeck+-t, mely tovább bővítette a felhasználási kört.

loupedeck_banner

Az új verzió kompatibilis a Lightroom mellett az Aurora HDR szoftverrel és már úton van a teljes Capture One integráció is, ezen kívül számos további szoftver integrációt is tervez a cég, melyekről előreláthatóan az év második felében rántja le a leplet.

A konzol az új szoftver integrációk mellett több új funkcióval, testre szabási lehetőséggel és jobb vezérelhetőséggel bővült, melyek a vásárlói visszajelzések alapján lettek fejlesztve.

loupedeck

A Loupedeck+ gombjai már mechanikusak, ami precízebb leütést és masszívabb érzetet biztosít – összességében a teljes felépítés minőségibb lett.

Két dedikált személyre szabható tárcsa, tizenhét gomb és a Személyes Beállítások mód lehetővé teszi, hogy a felhasználó teljes mértékben kontrollálja a kezelőfelületet.

Itt láthatóak a Loupedeck (fent) és a Loupedeck+ (lent) közti különbségek:

loupedeck

A konfigurációs szoftver a alapoktól újra lett tervezve, így a korábbinál jelentősen stabilabb és gyorsabb képszerkesztési élményt nyújt.

Itt megnézhetitek, hogy hogyan is működik a Loupedeck+:




Bővebb információt a Loupedeck+-ról itt találtok.