powered by www.bluechip.hu

Óriási gamer-centrikus monitort készített a Philips

by Péter
2018. July 09. 09:33
Címkék: gamer, monitor, philips
A tökéletes játékélményért folytatott küzdelmük során a mai konzoljátékosok gyakran fordulnak TV készülékeikhez. Sajnos azonban ezek nem alkalmasak a konzoljátékhoz. Az általában nem erre a célra tervezett készülékek nem rendelkeznek a legújabb játékokhoz alkalmas grafikai kapacitással, feldolgozási sebességgel és képernyőfelbontással.
philips momentum 436m6vbpab banner

Kiváló képminőség, a lehető legalacsonyabb késés, magával ragadó szórakoztatás és felhasználóbarát élmény, ezek azok a gaming előrelépések, amelyeket egy dedikált monitor használatával megtehetünk. Most ezek a tulajdonságok és sok minden más is megtalálhatók a Philips Momentum monitorok új terméksorozatában, amelyet kifejezetten konzolos játékhoz került kifejlesztésre. 

philips momentum 436m6vbpab

A Philips Momentum 436M6VBPAB modell, a Philips Momentum terméksorozat első olyan forradalmian új terméke amelyet a mai modern konzolos játék normáit figyelembe véve terveztek meg az otthoni szórakoztatás céljára. A díjnyertes dizájnt és a legmodernebb technológiát egyesítő modell csúcsminőségű képével és a teljesen zökkenőmentes játékélményt biztosító gyors képfrissítési sebességével kiküszöböli a TV hátrányait. 

Az eredmény: a játékosoknak nem kell többé aggódniuk a technológiai hibák és problémák miatt, ehelyett teljesen elmerülhetnek a játékélményben. A pillanat megragadását elősegítő számtalan speciális funkciójával a Philips Momentum 436M6VBPAB a TV készülékekhez képest jelenős előrelépést nyújt a konzol játékosok számára.

philips momentum 436m6vbpab

Valósághű grafika

A fantasztikus képminőség már első pillantásra különlegessé teszi a Philips Momentum 436M6VBPAB modellt. Lélegzetelállító ultra tiszta 4K UHD felbontása (3840x2160 pixel) szinte sebészi pontosságú képet jelenít meg a nagy formátumú 43 hüvelykes VA panelen. Ultra Wide-Color széles színtechnológiája olyan színspektrummal jeleníti meg a képeket, amelyben a zöldek természetesebbek, a pirosak élénkebbek, a kékek pedig mélyebbek, mindezt tovább fokozza a Quantum Dot technológia, amely egy általában csak limitált prémium kategóriás TV készülékben alkalmazott innovatív félvezető technológia. És ez még nem minden: a Momentum 436M6VBPAB az első képernyő a világon, amely eléri a VESA DisplayHDR 1000 szabvány normáit, életűbb, élénkebb képeket, kiváló fényerőt, mélységet és részletgazdagságot kínálva ezáltal. A legújabb konzoloknál, amelyek a legjobb játékokhoz 4K felbontást és HDR (High Dynamic Range) képet nyújtanak, a gémerek számára a Momentum 436M6VBPAB a megfelelő szövetséges.

philips momentum 436m6vbpab

Megszakítás nélküli akció

Lenyűgöző megjelenése nem az egyetlen erőssége a Momentum 436M6VBPAB modellnek. Ez a valódi konzolos játék monitor számos olyan funkcióval van ellátva, amely hozzásegíti a gamereket a csúcsteljesítményhez. Az Adaptive Sync egy olyan nagyteljesítményű videokártya szinkronizálási technológia, amely a renderelt képek frissítési sebességét összehangolja a képernyő frissítési sebességével, ezáltal kiküszöböli a hibásan összepárosított képkockák által okozott akadozást és szakadozást, míg az alacsony input lag csökkenti a készülék-képernyő jelátviteli időt, így gyorsabbá válik a vizuális visszacsatolás és élvezetesebbek lesznek a mozgásos játékok. A SmartResponse, a Philips monitor exkluzív pixel túlvezérlési technológiája a gyors tempójú játékoknál és filmeknél a lehető legkisebb látencia által lehetővé teszi a szellemképektől és elmosódástól mentes képeket.

philips momentum 436m6vbpab

Magával ragadó szórakoztatás

A Momentum 436M6VBPAB tökéletes az alkalmi szórakoztatás olyan más formáihoz is, mint a filmnézés, vagy a televíziózás, amelyek nem csupán a monitor színteljesítményéből és reakcióképességéből profitálnak, hanem olyan további technológiákból is, amelyek még immerzívebbé teszik a képélményt: Ambiglow Lighting. A filmekhez, sporthoz és játékokhoz különösen alkalmas Ambiglow olyan meleg fénygyűrűvel veszi körbe a képernyőt, amely látszólag megnöveli annak méretét és intenzívebbé teszi az élményt. A képernyő belső processzora elemzi a kép tartalmát és folyamatosan hozzáigazítja a színt és a fényerőt a megjelenített képhez. A Momentum 436M6VBPAB modell DTS Sound technológiával rendelkező, kiváló minőségű két beépített 7 W-os sztereó hangszórójával kivételes hangminőséget nyújt.

Felhasználóbarát praktikusság

A Momentum 436M6VBPAB tervezői kifinomult megjelenés mellett a praktikus és felhasználóbarát funkciókról is gondoskodtak, ezért a modell a megnövelt csatlakoztathatóság érdekében USB-C támogatással, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort és HDMI 2.0 videó jel bemenetekkel, a továbbfejlesztett multitaskinghoz két forráshoz alkalmas MultiView rendszerrel, és a még nagyobb sokoldalúság érdekében beépített USB 3.0 elosztóval rendelkezik. A Momentum 436M6VBPAB modellhez tartozik egy Philips EasyLink távirányító is, amellyel akár több csatlakoztatott eszközt is egyszerűen lehet vezérelni.

Az élményeket azonban meg kell fizetnünk, hiszen a mai csúcskonzoloknál is drágább, nagyjából valamivel 200 000 Ft feletti árcédulával kell számolni.