powered by www.bluechip.hu

Enermax Ostrog ismerkedés

Elegáns, megfizethető gyönyörű ház az Enermaxtól

by Blake Dashed
2012. November 19. 22:59
Az Ostrog midi torony júniusban mutatkozott be a nagyközönség számára, amely tisztább vonalaival és a világítós ventilátorok nélkülözésével egyértelműen egy komolyabb felhasználói réteget vettek célba.

A jellegzetes előlap akkor fekete és szürke kerettel is elérhető volt, azonban a felhasználói visszajelzésekre reagálva most egy kívül-belül fehér modellel bővítették a kínálatot.

A ház eleje letisztult és gyönyörű. Semmi olyat nem raktak a gépház elejére a gyártók, amik rontanák az esetleges összhatást. Nyilvánvaló, hogy a céljuk az volt, hogy egy olyan elegáns házat hozzanak létre, amivel mindenkit letudnak nyűgözni. Az eszköz nem csak szép, de kiváló áron is kínálja a gyártó.

              

A ház elején csupán 1 x 3”25 és 4x 5.25” –es külső meghajtóhely található. Az I/O panel a ház tetejére költözött, itt a szokásos felhozatalban egy USB 3.0 és 3 x USB 2.0 port fedezhető fel. A ház  480 x 200 x 460 mm-es méretekkel büszkélkedik.

A szerszámmentesen szerelhető beltérben 5 db belső adattároló hely tornyosul: legalul két fix, fölötte pedig egy 90 fokban kiforgatott merevlemezkeret. Utóbbi egy mozdulattal eltávolítható, így a bővítőkártyák számára alapesetben fennálló 286 mm-es korlát egészen 413 mm-re növelhető.

                            

A gyártó egy 120mm-es ventilátort ad nekünk a ház mellé, de ezen kivűl számos más ventilátor és vízhűtés is elhelyezhető a „dobozban”.  Érdemes megemlíteni, hogy a szélesebb kivitel lehetővé teszi, hogy a 173mm-es processzorhűtőket is beszereljünk szeretet gépünkbe.

A számítógépházat megvásárolhatod a Bluechip Webáruházába az alábbi LINKEN.