powered by www.bluechip.hu

A személyre szabott zene élménye

by BumbleBee
2018. July 18. 15:41
Ha megkérdeznél pár embert, hogy milyen a számukra tökéletes füles, valószínűleg szinte mind más modellre voksolnának. Ez nem véletlen, hiszen mindannyian másképp hallunk, és a különbség nagyobb, mint gondolnád. A hallás különbözőségét szem előtt tartva próbálta megalkotni a Nuraphone a tökéletes fülest.


Tanul és alkalmazkodik

A fejhallgató lényege egy beépített intelligens motor, mely felméri a hallásodat és a hangzást ehhez igazítja. Hallgasd meg újra „először” kedvenc zenéidet! A felméréshez egyetlen gombot sem kell megnyomnod: A Nuraphone mindössze 60 másodperc alatt elkészíti az egyedi hallás profilodat.



Merülj el a zenében

Nem csupán halljuk a zenét – érezzük is. A Nuraphone olyan basszust kínál, amit nem érzel, mindezt kristálytiszta és részletgazdag hangzás mellett. A zenei hangokat ugyanis a fülbe csatlakozó fülhallgatón keresztül halljuk, míg a basszust a külső, bőrünkkel érintkező rész továbbítja. Az alkalmazásban csúszka segítségével beállíthatod a lüktetés erősségét.



Fejhallgató újragondolva

Az Inova a Nura fülbe illeszkedő és azt körülölelő fejhallgató technológia, mely tökéletesen tiszta, élő hangzást, kétrétegű zajszűrést és komfortos viseletet biztosít.



Egyéni hallásprofil

IOS vagy Android telefonodra letöltheted a Nuraphone alkalmazását, és már el is indíthatod a hallásprofilozást. Az így elkészült profilt az eszköz automatikusan elmenti és tárolja – egyszerre összesen három egyedi profilt tárolhatunk az eszközön.