powered by www.bluechip.hu

Alexa-kompatibilis a Thermaltake új RGB-s ventilátora

by Péter
2018. July 26. 15:47
Az okosotthon manapság egy nagyon trendi eleme a technológiai szektornak, egy igazán okos otthon alapját pedig egyértelműen a digitális személyi asszisztensek adják, melyek piacán az Apple, Amazon és Google hármasa nagy versenyt fut egymással, de utóbbi kettő azért jókora előnyről indult.
thermaltake riing trio 12 rgb fan

Nem véletlen tehát, hogy a Thermaltake is az Amazon felé nyitott friss fejlesztésével, mely egy új trendet hozhat be a PC-s piacra. A vállalat új, Riing Trio 12 névre keresztelt RGB-s ventilátorai már támogatják az Amazon Alexa hangutasításokat, melyben a vállalat TT RGB PLUS applikációja segédkezik. Ezzel például a ventilátorok RGB világítása az aktuális időjáráshoz is képes igazodni, akkor amikor megkérjük rá az "Alexa, tell Thermaltake" paranccsal.

thermaltake riing trio 12 rgb fan

thermaltake riing trio 12 rgb fan

Ami még sokak számára fontos lehet, az a Razer Chroma világítási rendszer támogatása, vagyis azok, akik Razer perifériákkal rendelkeznek, a gépük világítását is összehangolhatják velük. Maguk a ventilátorok egyébként zajcsökkentő megoldásokkal is el vannak látva a keret és a ventilátorok esetében, sebességük pedig 500-1500 RPM között mozoghat.