powered by www.bluechip.hu

Kompakt streamvezérlővel bővít az Elgato

by Péter
2018. July 30. 12:26
Címkék: elgato, stream, twitch, deck
Manapság már szinte minden játékos követ valamilyen streamert vagy éppen maga is ilyesféle karrierbe kezdene, hiszen akár itthon is van arra példa, hogy valaki abból él meg, ahogy élőben közvetíti a játékmenetét. Az egyre több kínálat bizony arra is ösztönzi a streamereket, hogy a közvetítés minőségét egyre magasabbra emeljék, ebben pedig nagy segítség lehet az Elgato újdonsága.
elgato streamer deck mini

A vállalat már számos termékkel segítette a játékos tartalmakkal foglalkozókat és streamereket, a Stream Deck például hamar egy "must have" kiegészítővé vált a profik számára. Ugyanakkor sokan kerestek valamilyen hasonló vezérlőt, barátibb áron, megbízható minőségben, számukra pedig az Elgato elkészítette a Stream Deck Mini-t.

elgato streamer deck mini

Nevéből adódóan nagyjából egy kompaktabb, ezáltal valamivel kevesebb funkciót kínáló streamvezérlővel van dolgunk, mely 6 LCD kijelzős vezérlőgombot kínál. Ezt a hat gombot kedvünk szerint programozhatjuk és szinte minden streameléssel kapcsolatos szoftverrel, oldallal működik az eszköz. A gombok kombinációjával a 6 fő funkción kívül is megadhatunk számos parancsot, így a jó beállítások mellett a legtöbbek számára bőségesen elegendő lesz ez a változat.


elgato streamer deck mini
A Stream Deck Mini 100 dolláros ajánlott árat kapott, ami kétharmada a 15 funkciógombot kínáló, 2017 tavaszán megjelent eredeti Stream Deck-nek.