powered by www.bluechip.hu

Egérrel bővül a Gigabyte Aorus széria

by Péter
2018. August 07. 10:31
Címkék: m5, egér, rgb, aorus, gigabyte
A Gigabyte Aorus széria az első körben még csak a vállalat gamer laptopjait foglalta magában, ám mivel több vetélytársuk is rendelkezett már komolyabb gamer szériával, nekik is kapóra jött a bővítés. Az utóbbi időben az Aorus márkanév alatt találjuk meg a Gigabyte legkomolyabb termékeit, a hardverek mellett pedig a perifériákra is egyre nagyobb energiát fektetnek.
aorus m5 gamer mouse

Nemrég bemutatták a Gigabyte Aorus M5 névre keresztelt felsőkategóriás, játékosoknak szánt egerüket, mely papíron simán felveszi a versenyt a piac nagy múltú szereplőivel. Az egér lelke egy 16 000 DPI-re is képes Pixart 3389, mely a piac egyik legjobbja, az érzékenységét pedig 50 DPI-től kezdve saját igényük szerint állíthatják be a tulajdonosok.

aorus m5 gamer mouse


Megemlítendő még az 50 millió kattintásra hitelesített Omron kapcsoló használata, illetve az állítható súly is, hiszen a mellékelt súlyokat az egér aljába építhetjük be, így pedig 118 és 130,5 gramm közötti súlyt kaphatunk. A mai igényeknek megfelelően természetesen az RGB világítás sem maradt el, melynek hála a többi Gigabyte termékkel szinkronban használhatjuk majd a terméket.aorus m5 gamer mouse
aorus m5 gamer mouse

 Megemlítendő még az 50 millió kattintásra hitelesített Omron kapcsoló használata, illetve az állítható súly is, hiszen a mellékelt súlyokat az egér aljába építhetjük be, így pedig 118 és 130,5 gramm közötti súlyt kaphatunk. A mai igényeknek megfelelően természetesen az RGB világítás sem maradt el, melynek hála a többi Gigabyte termékkel szinkronban használhatjuk majd a terméket.