powered by www.bluechip.hu

A Cooler Master legújabb kiegészítője a Cube Stand

Cooler Master Cube Stand

by livvogo
2012. November 20. 13:41
Címkék: cooler master, tablet
Venlo, Hollandia November 20, 2012 – A Cooler Master bemutatja a legújabb tablet tartóját, a Cube Stand-et. A Cube Stand egy univerzális tablet tartó, amely minden tabletet támogat 7-11” között.

Összecsukható Cube

A zsanérokkal összeszerelt Cube Stand hátulsó tartó karja 0˚ -os síkba is hajtható, így könnyen, és gyorsan eltehető. Kihajtott állapotban a kar 7”-11”-ig képes a táblagépek fogadására landscape és porter módban is. A dölésszöge 135 ˚ -ig állítható, így könnyen megtalálható a kellemes betekintési szög.


Cube Stand

Ahogy a legtöbb Cooler Master Mobile termék, a Cube Stand is alumíniumból készült. Az alumínium a tartósság mellett kellemes kinézetet is kölcsönöz. A Cooler Master gumi felületeket is adott a Cube-hoz, így biztosítva a karcmentes felhasználást és a maximális fogást. A két elülső, állítható gumi talp biztonságosabbá teszi a táblagép számára, hiszen tartja azt, és a felületen is stabilabbá teszi. A két talp oldalirányba állítható, gondoskodva arról, hogy az alulsó csatlakozók is kényelmesen hozzáférhetőek legyenek. Végül pedig de nem utolsó sorban, a két alulsó gumi talp biztosítja, hogy a Cube és a tablet használat során mindig a helyén maradjon.
A Cube Stand tökéletes útitársa minden 7"-11"-es table pc-nek.

Várhatóan 2012 novemberében jelenik meg a magyar kínálatban, ára 44,95 euro környékén lesz.



Forrás: Cooler Master Magyarország