powered by www.bluechip.hu

E-sport célokkal készült a Logitech új vezeték nélküli egere

by Péter
2018. August 21. 11:44
Címkék: egér, logitech
A Logitech neve bizonyára minden játékos számára ismerős, a vállalat az elmúlt években számos innovatív újdonságot dobott piacra és sikerült igen komolyan visszatérniük a legmagasabb szintre. Az elmúlt időszak nagy trendje egyértelműen a kábelektől való elszakadás, mely sokak szemében még mindig nem egyeztethető össze a profi e-sport termékek és kiváló gamer perifériák piacával.
logitech g pro wireless gaming mouse

Erre főként a Corsair-Razer-Logitech hármas keresi mostanság a megoldást, utóbbi pedig már jó ideje előállt a Logitech G LIGHTSPEED technológiával, melyet nagyon meggyőzően fogadott a piac. Nemrég pedig bemutatták legújabb fejlesztésüket, mely a rendkívül híres Logitech G PRO egér vezeték nélküli változata. Az újdonság a G Pro remek paramétereit ötvözi a vezeték nélküliség szabadságával, mely elsőre kiváló kombinációnak hangzik.

logitech g pro wireless gaming mouse

A mindössze 80 grammos egér lelke egy 16000 DPI-s HERO 16K szenzor, mely állítólag 1ms-os gyorsasággal továbbítja az adatokat, vagyis abszolút "e-sport ready". Tölteni leginkább a gyártó erre alkalmas egérpadjával lehet praktikus, de természetesen a hagyományos "kábeles" töltés is rendelkezésre áll. Egy töltés a gyártó szerint nagyjából 48 óra játékot tesz lehetővé.

logitech g pro wireless gaming mouse

A 150 dolláros áron érkező újdonságból természetesen az RGB világítás sem maradt ki, ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy az egér vezetékes változata, a Logitech G Pro is megkapta az új szenzort és az apróbb változtatásokat, így 70 dollárért az is megvásárolható.

logitech g pro wireless gaming mouse