powered by www.bluechip.hu

Hív a kötelesség - CoD Black Ops 4

by Wolf
2018. September 18. 13:19
Címkék: call of duty, a, -, cod, black, ops, 4
Érkezik a legújabb Call of Duty, a hamarosan megint ölhetjük a zombikat.
cod, black ops 4

A háború egy igazán vidám és menő dolog, főleg ha egy nagy hentelős csata előtt van idő belőni a hajam vagy felvinni egy kis ápoló szakállviaszt. A Call of Duty Black Ops IV hipszter háborús életérzés mellett azonban számos újdonságot is tartogat.

A legfontosabb régóta ismert tény, hogy ezúttal nem lesz egyjátékos sztorizgatás, viszont sokkal részletesebb és gazdagabb multiplayer élményben lesz részünk. Visszatérnek a specialisták is, ebben a részben tízre bővült a csapat. Akinek hiányzik a single player végigviheti a specialista karakterek előéletét bemutató pályákat is, ezek időrendileg a Black Ops II and Black Ops III között játszódnak.



Ugrik az eddig megszokott öngyógyulás, helyette szép, új HP csíkokat kapnak a játékosok. Ezzel együtt finomítottak a találatok regisztrálásán, a spórolós matekkal kiszámítható hitscan helyett egy vegyes ballisztikus-hitscan modellt alkalmaztak a fejlesztők, ami élethűbb fegyvereket és gellert kapott lövedékeket jelent. A hitscan egyszerűen húz egy egyenest a fegyverből, míg ballisztikus eljárás a lövedék valósághű pályáját számítja ki, és időbeli felbontással is rendelkezik. A két eljárás együttes alkalmazása izgalmasabb és pörgős játékélményt ígér. A fegyverek személyre szabási lehetősége is bővült, a játékra amúgy alapvetően igaz, hogy minden gazdagabb, részletesebb és személyre szabhatóbb lett.

Visszatért a zombi co-op is, olyan izgalmas, új helyszínekkel, mint az RMS Titanic (lesz vajon zombi DiCaprio easter egg?) vagy az ókori Colosseum. 



A korábbi karaktereket és helyszíneket egy pályába összegyűrő Blackout nevű  Battle Royale mód olyan élményt ígér, ahol tankokkal, repülőkkel és hajókkal is szembe szállhatunk egymással, méghozzá úgy, hogy ez nem fog aránytalanságokhoz vezetni, vagyis a géppuskás játékos is legyűrheti a tankkkal rárontó ellenfelét.

Egy szó mint száz, csupa jót ígér a Treyarch és az Activison, csak lehetne már rendelni a cuccot. Ja várjunk, már lehet!