powered by www.bluechip.hu

Bejelentette legújabb 4K HDR televízióit a Sony

by Karina
2019. February 05. 10:07
Címkék: 4k, hdr, a, sony,
Az új 4K HDR televíziók nagyszerű képminőséget biztosítanak és számos praktikus funkcióval rendelkeznek.

A Sony bejelentette a 4K HDR televízió termékcsalád legújabb tagjait: az XG83-at, az XG80-at és az XG70-et. Az eltérő képernyőátmérők lehetőséget teremtenek arra, hogy könnyedén elhelyezhessük bárhol a készülékeket. A Sony legújabb kép- és hangtechnológiájával rendelkező televíziói ideálisak lehetnek azok számára, akik elsőkézből szeretnék megtapasztalni a lenyűgöző 4K HDR élményt.

Az XG83 a Sony egyedülálló 4K HDR X1™-es processzorát, objektum-alapú HDR remastert és Super Bit Mapping™ technológiát használ a textúrák és természetes színek minél részletesebb megjelenítéséért. A megnövelt fényerő segít a kivételesen valósághű képalkotásban.

 

Az XG83, az XG80 és az XG70 széria a Sony elismert képfeldolgozó eszközeit alkalmazza. A 4K X-Reality PRO™ technológia 4K-t megközelítő minőségre konvertál és élesít minden képet, a TRILUMINOS technológia pedig a színek, árnyékok és egyéb részletek valósághű megjelenítéséért felel.

Az XG83 és az XG80 Sony Android TV rendszerrel működnek, így a felhasználó a Google Play Áruház alkalmazásainak széles skálájából válogathat, mint például a YouTube, a Netflix, a Prime Video és számos egyéb applikáció1. A felhasználó megtervezheti napját, új tartalmakat fedezhet fel, és könnyedén indíthat el filmeket vagy sorozatokat a beépített
Google Assistant hangvezérlésének köszönhetően2, amely elérhető az XG83 és az XG80 készülékeken. Az XG70 beépített webböngészővel rendelkezik, és egy kattintással elérhetőek a legnépszerűbb streaming szolgáltatások, mint a Netflix és a YouTube alkalmazások3.

  

Elérhető méretek:

XG83: 43”, 49”
XG80: 43”, 49”, 55”, 65”, 75”
XG70: 43”, 49”, 55”, 65” 

1 A szolgáltatás elérhetősége régiónként változhat.
2 A Google Assistant elérhetősége régiónként eltérhet.
3 A távvezérlés specifikációi régiónként és készülékenként eltérhet.