powered by www.bluechip.hu

Itt az új Philips 499P9H SuperWide ívelt LCD monitor

by Karina
2019. April 29. 14:02
Címkék: philips, monitor

Ez a 48,8”-es monitor a professzionális felhasználók számára készült és olyan teljesítménynövelő funkciókkal rendelkezik, amelyek hatékonyabbá, élvezetesebbé teszik a használatát. A kiterjesztett 32:9-es SuperWide-kijelzővel ás az ultra-nagy felbontással felszerelt Philips 499P9H szemet gyönyörködtető grafikát biztosít, fényűzően nagy formában. Ez két teljes méretű monitornak felel meg. További fejlesztés az USB-C típusú dokkoló, amely a nagysebességű adatátvitel és rugalmas kapcsolat előnyeit kínálja, valamint egy pop-up webkamera és a környezetbarát kialakítás. Ez a monitor mindent tartalmaz amire szükség lehet.

Faltól falig munkaterület

A Philips 499P9H tudja, hogyan keltsen mély benyomást. Ez a modern, formabontó dizájn egy 1800r-es ívelt kijelzővel tökéletesen tükrözi a szem természetes alakját és körülveszi a felhasználót, így minimálisra csökkentve a zavaró hatásokat, miközben maximalizálja a kényelmet. Ezzel a monitorral nincs szükség több képernyős munkaterület felépítésre, amely holt terekkel és zavaró kábelekkel rendelkezik, hiszen ez a monitor 49”-es kijelzőt biztosít, akárcsak két 27” 1:9 Quad HD kijelző egymás mellett. Továbbá akár két eszköz egyidejű támogatására is képes a beépített KVM Swich-nek köszönhetően.


Kiemelkedő vizuális élmény

Egy ilyen nagy képernyőnél a kiváló képminőség elengedhetetlen szempont. A Philips 499P9H kiemelkedő teljesítményt nyújt ezen a területen is. A Dual Quad HD (5120x1440) felbontás nagyobb pixelsűrűséget és részletességet eredményez, míg a VESA által hitelesített HDR 400 technológia, káprázatos színeket, árnyékokat és szikrázó fehéreket biztosít, ezzel életre keltve a képet, és optimális mélységet és árnyalatot biztosít. Továbbá a monitor VD LED kijelzője egy fejlett vertikális igazítási technológiára támaszkodik, amely magas statikus kontrasztarányt eredményez, tehát bármilyen képszögből éles képet kapunk. CAD és grafikai tervezők, építészek, mérnökök, fotósok és más szakemberek számára, akiknek tökéletes grafikát és színpontosságot igénylő munkájuk van, mindenképpen jól szolgálhat ez a monitor.


A modern szakemberek számára készült

A modern munkahelyek egyre nagyobb rugalmasságot, dinamizmust és alkalmazkodóképességet igényelnek, tehát a mai szakembereknek olyan hardvereket kell igénybe venniük, amelyek képesek lépést tartani. A Philips 499P9H olyan innovatív funkciókkal van felszerelve, amelyek segítik a felhasználót a munkafolyamtokban. A beépített nagysebességű USB 3.1 technológiával az adatátvitel gyorsabb, és a reverzibilis USB -C csatlakozó lehetővé teszi az egyszerű kábeles dokkolást. A további kényelem és biztonság érdekében a monitor tartalmaz egy előreugró webkamerát, amely Windows HelloTm arcfelismerővel rendelkezik. Továbbá számos vizualizációs megoldást kínál, mint például a villogásmentes technológia, vagy a LowBlue mód.