powered by www.bluechip.hu

Need for Speed: Most Wanted 2 Limited Edition

Criterion által fejlesztett Most Wanted 2

by Blake Dashed
2012. November 24. 09:27
A Criterion megreformálta a Need For Speed sorozatot, frissé és vonzóvá téve azt. Játék során ténylegesen mi akarunk lenni az igazi Most Wanted sofőr, mely elérése még csak az út kezdete, hisz online mindig van jobb nálunk, akit le kell győzni.

Versenyezz, üldözz, fedezz fel, hogy te legyél a leghírhedtebb! A Criterion Games újragondolja a Need for Speed sorozat legkedveltebb, legjobban fogyó epizódját, a Need for Speed™ Most Wanted játékot. Az új, közvetlenebbül csatlakozó generációra tervezett Need for Speed Most Wanted tágas, nyílt világot kínál, benne vérpezsdítő akcióval, ahol a játékosok saját útjukat járva juthatnak el a leghírhedtebb versenyzői státuszig. A játékosok szabadon autókázhatnak bármerre, rejtett játékelemeket fedezhetnek fel, lenyomhatják riválisaikat, vagy egyszerűen csak ejtőzhetnek és cukkolhatják a zsarukat. Minden cselekedetük beleszámít a végcélba: hogy ők legyenek az első számú pilóták a saját Most Wanted listájukon.

            

Versenyzés szabályok nélkül. 
A Most Wanted egyetlen szabálya a szabályok nélküli versenyzés. Minden versenynek van rajtja és célja, de az, hogy hogyan versenyzik a játékos, hol és mikor, és milyen képességekkel, az mind a játékoson múlik.

Szabadság egy nyílt világban. 
A játék kezdetétől fogva az egész világ nyitott és felfedezhető, de nem csak az utak – vezethetsz az utcaszint fölött és ki-be ugrathatsz épületekből, vagy átugrathatsz fölöttük. A világ próbára teszi a játékosok versenyzői képességeit, terepérzékenységüket, tájékozódásukat és az arzenáljukat, amelyekkel legyőzhetik riválisaikat.

              

Nagyszabású rendőri üldözések a verseny közepén. 
Amint a játékost kiszúrják száguldás vagy veszélyes vezetés közben bárhol Fairhaven City területén, riasztják a rendőröket és kezdődik a hajsza! Minél tovább folytatódik az üldözés, annál nagyobb lesz a nyomás a játékoson és csak tovább fokozódik, ha tönkreteszi az üldöző rendőrök autóit.

               

Verseny bárhol, bármikor. 
Az Autolog 2 a forradalmian új Autolog technológia következő fokozata, amelyben a játékosok versenyeket és kihívásokat javasolhatnak egymásnak minden általuk használt közösségi hálózaton keresztül, de ezúttal egyszemélyes és többszemélyes játékmódban is.

A játékban mintegy 123 autó van, ebből adódóan lesz mivel mulatni az időt.

Limited Edition tartalma: Multiplayer bónuszok

- Dupla Speed Point bónusz 4 órán át
- Korai hozzáférés a következőkhöz: 
  Porsche 911 Carrera S
Maserati GranTurismo MC Stradale

A Criterion nem aprózta el a dolgokat, hisz egy hatalmas játszóteret készített, ez lenne Fairhaven City, mely több száz kilométernyi úthálózattal rendelkezik, és arra vár, hogy fel is fedezzük annak minden négyzetcentijét. Ez pedig nem tízperces móka lesz, hisz a Need For Speed Most Wanted rengeteg lehetőséggel és rejtett dologgal rendelkezik, a ködös Albionban alaposan kifundálták, hogy miként érjék el a na még egy picit játszom érzést. A játék sok új tulajdonos kedvence lesz hetekig,de akár hónapokig. Nagyszerűen összerakták.

A játék hivatalos gépigénye:

Minimális rendszerkövetelmény:

Operációs Rendszer: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processzor: Intel® Core™2 Duo 2.4 GHz / AMD Athlon™ X2 2.7 GHz
Memória: 2 GB RAM
Videókártya: 512 MB DirectX® 10.1 kompatibilis
HDD: 20 GB szabad hely a merevlemezen 
Hangkártya: DirectX kompatibilis

Ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs Rendszer: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
Processzor: Quad Core - 4 magos
Memória: 4 GB RAM
Videókártya: 1024 MB DirectX® 11 kompatibilis
HDD: 20 GB szabad hely a merevlemezen 
Hangkártya: DirectX kompatibilis


A játék megvásárolható a Bluechipben.