powered by www.bluechip.hu

Fedezd fel kis kedvenced titkos életét!

by Karina
2019. September 12. 11:12
Címkék:
A Tractive IKATI lehetővé teszi a macskád nyomon követését. Bárhol is legyen, könnyedén a nyomára bukkanhatsz a Tractive ingyenes GPS alkalmazásával. Sőt nem csak aktuális helyzetéről szerezhetsz tudomást, hanem alkalmazáson belül megnézheted, merre járt kisállatod az elmúlt időszakban.


Helyelőzmények és hőtérkép

Kíváncsi vagy hol tartózkodott a cirmos egész nap? Csak nyisd meg az alkalmazást és tekints meg az útvonalat amerre kóborolt vagy a helyet, ahol a legtöbb időt töltötte.

Élő nyomkövetés

Valós időben pontos helymeghatározást kapunk arról, hogy szőrős kis barátunk merre kószál éppen. A LIVE Tracking módban a macskád helyzete 2-3 másodpercenként frissül.


Mentsd el macskád kalandjait

Cselekvés követés

A Tractive IKATI rögzíti a cicus napi aktivitását, láthatod mennyire lusta vagy energikus vagy akár azt is, hogy mennyit alszik.

Virtuális kerítés (Geofence)

Szeretnéd, hogy a kis kedvenced szabadon mászkáljon, de aggódsz, hogy túl messzire elkóborol? Az applikáción belül megadhatsz egy virtuális kerítést. Ha cicád átlépi az előre rögzített határokat, azonnal értesítést kapsz róla.


Kialakítás és tervezés

A tracker kényelmesen illeszkedik a kedvenced nyakához, anélkül, hogy zavarná őt. A tervezés során az IKATI úgy lett kialakítva, hogy bármely nyakörvre tökéletesen illeszkedjen. A rugalmas gumicsatnak köszönhetően szinte bármilyen szélességre illeszthető.

Az eszköz tetején és alján lévő középső gombok megnyomásával könnyedén kinyithatjuk az akkumulátor rekeszét a töltéshez. Egy töltéssel 2-5 napig használható az eszköz. Ez az időtartam függ a használattól és a mobil jel aktivitásól.

Az eszköz 100%-ban vízálló és rendkívül kicsi és könnyű. A Tractive IKATI kevesebb mint 30 gramm, és 4 kg fölötti macskáknak ajánlott.