powered by www.bluechip.hu

Új Shuttle termékek jelentek meg

by Karina
2019. October 14. 12:20
Címkék: shuttle
Új Shuttle termékek jelentek meg ventilátor nélküli „all in one PC” és Windows 10 IoT operációs rendszerrel.


XPC all-in-one System IoT P5100PA Black with Windows 10 IoT

A Shuttle XPC all-in-one IoT P5100PA kapacitással büszkélkedhet. 15,6-hüvelykes érintőképernyővel, és Intel Celeron ULV processzorával, 4 GB RAM, 120 GB SSD és a Windows 10 Enterprise LTSC 2019 operációs rendszerrel felszerelve. A szükséges biztonsági frissítések mellett, az operációs rendszer verziója változatlanul megmarad funkciófrissítések nélkül. Ideális olyan professzionális alkalmazások számára, mint a POS, POI és Digital Signage. A teljesen új processzor architektúrája hozzájárul az energiafogyasztás és a teljesítmény javításához. A passzív hűtésnek köszönhetően a rendszer gyakorlatilag zajmentes, karbantartásmentes és akár napi 24 órás üzemmódra is képes. Alkalmas „vertikális” azaz asztali használatra is, mivel a csatlakozók elrendezése alul helyezkedik el, amely IP54-nek megfelelő előlapi porvédelemmel és a cseppmentességgel védett.


XPC all-in-one System POS P510 Black

Ugyanazon specifikációkkal rendelkezik, mint a XPC all-in-one System IoT P5100PA Black with Windows 10 IoT. Mindezek mellett, ez a rendszer ideális kis és közepes méretű kiskereskedők számára is, hogy hatékonyan kiszolgálják az ügyfeleiket. Számos csatlakozót kínál a POS perifériákhoz - két COM port is elérhető.  Ezen felül a HDMI és a VGA port is további két képernyő megjelenítésére szolgál, alapvető digitális alkalmazásokhoz. Különösen alkalmas POS alkalmazásokhoz. A POS P510 magas szintű megbízhatóságot és olcsóbb alternatívát biztosít a hagyományos POS rendszerek számára.


XPC all-in-one System POS P511 Black with Li-ION battery

Hasonlóan az XPC all-in-one System IoT P5100PA Black with Windows 10 IoT és a XPC all-in-one System POS P510 Black tulajdonságai megegyeznek. Az eltérés főként abban mutatkozik meg, hogy a beépített Li-ION akkumulátora 4-7 óra mobil használatra is alkalmas.