powered by www.bluechip.hu

Itt az új vezeték nélküli Sennheiser GSP 370

by Lizzy
2019. October 21. 12:43
Címkék: sennheiser
Bemutatták a Sennheiser legújabb GSP 370 vezeték nélküli Gamer-fejhallgatóját, amely nagyszerű mobilitást és teljes körű kényelmet tesz lehetővé.


A GSP 370 dongle vezeték nélküli fejhallgató, alacsony késleltetésű, azaz megbízható adatátvitelt biztosít és közel zéró késleltetést biztosít. Ezáltal a Gamer-fejhallgató ideális olyan játékokhoz, amelyeknél a többiekkel beszélhetsz és a gyors válaszidő kulcsfontosságú. Az USB dongle kompatibilis a PC-vel, a Mac-rel és a Sony PlayStation 4-el is.

Az integrált digitális hangfeldolgozás javítja a hangélményt, a kivételes basszus teljesítményt és akusztikus tisztaságot biztosít a felhasználók számára. A testreszabottabb hangélmény érdekében a Sennheiser Gaming Suite for Windows® különféle surround hangmódokat, ekvalizer, mikrofon opciókat és használatra kész készletet kínál a tipikus műfajokhoz és alkalmakhoz, lehetővé téve a teljeskörű hang beállítását.


A többi Sennheiser Gamer fejhallgatóhoz hasonlóan a GSP 370 magas minőségű zajcsökkentő mikrofonnal is rendelkezik, amely aktívan minimalizálja a háttérzajt, és a gémkar emelésével egyszerűen elnémítható. A játék hangja szinkronizálva van a Windows hangerőszabályzójával, és ezáltal állítható be a megfelelő hangerő a fülesen lévő integrált hangerőszabályzóval.

Az alacsony fogyasztása és a hosszú élettartama beépített akkumulátornak köszönhetően a GSP 370 élettartama kivételesen akár 100 óra is lehet: a heti hat órát játszó játékosok négy hónapon keresztül játszhatnak ezzel a vezeték nélküli fejhallgatóval, mielőtt újra kellene tölteni. A GSP 370-t mikro-USB-n keresztül tölthető, és töltés közben is használható.